Nela Pocisková otevřela dveře do soukromí: Magické Vánoce a Silvestr? To budete herečce závidět

579
Sdílejte

Odkdy se stala dvojnásobnou mámou, Vánoce pro ni nabyly úplně jiného významu. Herečka a zpěvačka Nela Pocisková (32) se za ničím nenahání a snaží se spolu s partnerem Filipem Tůmem (44) vychutnávat jejich klidnou atmosféru. Prozradila nám, jak vypadá Štědrý večer v rodinném kruhu, jaký nejhezčí dárek dostala i to, proč Ježíšek nedonese synovi pavouka.

Co pro vás znamenají Vánoce?

Vánoce jsou pro mě nejkrásnějším svátkem v roce. Vždy se mi vybaví mé dětství, pečení koláčků s mamkou, vyzdobování domu, prostě pohádkové období. Když jsem se stala mámou, nabylo to celé ještě větší rozměr, dětská radost a čistota toho celého je nádherná. Před pár dny jsem slyšela Lianku, jak se baví s kamarádkou o tom, zda už k nim přišel Ježíšek nebo Mikuláš. To, že v něj stále věří, je tak kouzelné. Čím jsem starší, tím více cítím, že přibývá okolního tlaku a ztrácí se klid, který by měl během Vánoc všude panovat, všichni spěchají kupovat dárky na poslední chvíli a stresují se. Snažím se poslední roky tomu vyhýbat a nedbám na to, jestli mám kompletně všechno, chci mít prostě klid, abychom si všichni odpočinuli a byli spolu v klidné atmosféře.

Vzpomínáte si na nějaké nezapomenutelné Vánoce, když jste byla ještě malá holčička?

Pamatuji si přesně na to, když jsme s bratrem zjistili, že dárky nenosí Ježíšek, protože jsme je našli v šatníku. Stále jsme samozřejmě před rodiči hráli, že v to věříme. V kuchyni byla kuchyňská linka, za ní jídelní stůl a před ní stromek, čili jsme v podstatě neviděli, když tam někdo dával dárky.

Po štědré večeři zazvonil zvonek a slyšeli jsme, jak se tatínek plazí po zemi, protože nechtěl, abychom ho spatřili. Vzdychal a nadával, že mu něco nejde, až se mu nakonec podařilo shodit stromeček. Byla to pro nás velmi vtipná příhoda, na kterou s úsměvem vzpomínáme dodnes.

Měli jste nějaký vysněný dárek, který jste nikdy nedostali?

Celé dětství jsem toužila o Vánocích dostat koně, vždy jsem ho i dostala, jen škoda, že plyšového. (smích) Byl to můj velký sen, milovala jsem koně, i jsem dlouho na ně jezdila.

Máte dvě děti, Hektorka (6) a Lianku (4), takže vaše svátky jsou zase úplně jiné…

Určitě, protože se s nimi vracíme zpátky do dětství. Když se narodil Hektor, začala jsem se zajímat, jak se vyvíjí dětský mozek, jak rodiče dokážou všechno ovlivnit a zjistila jsem, že mé děti mě absolutně zrcadlí. Hektorka i Lianka dali Vánocům ten největší smysl. Vůbec nedbáme na to, jestli si my dospělí dáme dárky, ale děláme vše pro ně, pro jejich čistou radost a těšení se na Ježíška, to je nepopsatelné.

Jaké tradice dodržujete?

Kam dál?

Marta Jandová si připomíná velmi smutné výročí! „Maminko, dnes je to 33 let bez tebe. Stýská se mi moc.“

Už je to třicet let od úmrtí Rudolfa Hrušínského. Vzpomínka na nezapomenutelného herce.

Alena Vránová, představitelka Pyšné princezny, předvedla na veřejnosti! Ve svých 91 letech je krásná!

Po absolvování chemoterapie prezentovala Anička Slováčková. “Kašel na kila a vlasy,” zvolala! Svůj boj předvádí s důstojností a humorem.

Další neuvěřitelné pokroky malého Martínka. Již se převaluje a komunikuje s okolím. Rodiče jsou šťastní!

Další články