Nela Pocisková otevřela dveře do soukromí: Magické Vánoce a Silvestr? To budete herečce závidět

579
Sdílejte

Najde si pod stromečkem něco i váš pejsek Luna?

No, samozřejmě, že ano, musí, i když nepsala Ježíškovi. Kostička nebo obojek se jí určitě ujde.

Vzpomínáte si na nejhezčí dárek, který jste obdrželi?

Tak na ten nezapomenu do konce života, i když to bylo před dobrými deseti lety. Dostala jsem lístky na koncert Beyoncé do Londýna a celý jsem ho probrečela. Absolutně jsem ji tehdy milovala, byla mojí modlou. Vzpomínám si také na to, jak jsem dostala balóny, které létaly nad krabičkou, ve které bývají šperky. Otevřela jsem ji, ale nic tam nebylo, jen nápis „Chybíš mi“. Nakonec se prsten ukrýval v tom největším balonu.

Pokud byste měli bilancovat letos, jaký byl?

Už jsem se nad tím zamýšlela… Začátkem roku jsem si zapsala do telefonu, co bych chtěla udělat. Hodně věcí se mi i reálně podařilo a extrémně se z toho těším. Začala jsem znovu chodit na koně, dokonce is Liankou, což byla moje priorita. Znovu jsem se vrátila ke klavíru, chodím na soukromé hodiny angličtiny a snažím se dělat věci, které mi dělají radost.

Je pro mě důležité věnovat se sama sobě, protože při své práci potřebuji balanc. Jsem šťastná, že se mi to povedlo, protože jsem tomu nevěřila. Chtěla jsem se i více věnovat hudbě, a to jsem nedala, co mě moc mrzí. Tím, že pořád točím seriál, nemám pak energii a kapacitu, abych po večerech tvořila věci, jako bych chtěla. Vyšli mi sice dvě písničky, ale to je velmi málo, takže v novém roce bych se chtěla víc věnovat hudbě.

Kde budete trávit Silvestra?

Máme velmi dobré kamarády ve Smokovci, takže bychom velmi rádi vyrazili za nimi do Tater a pobyli tam pár dní. Netroufám si už však nic dopředu říkat, protože minulý rok jsme se tam tak těšili, a zůstali jsme doma s planými neštovicemi. Věřím však, že nám to vyjde, dobře si odpočineme a možná i zalyžujeme.

Jaké máte plány do roku 2023?

Měl by se točit nový televizní projekt, ale nesmím o něm ještě mluvit, a dále bude pokračovat i seriál Nemocnice, ve kterém hraji, neboť jsou na něj velmi dobré ohlasy. Budu se opravdu hodně snažit a makat na tom, abych více času věnovala své hudební kariéře a začala více zpívat, protože mě to moc baví.

Kam dál?

Marta Jandová si připomíná velmi smutné výročí! „Maminko, dnes je to 33 let bez tebe. Stýská se mi moc.“

Už je to třicet let od úmrtí Rudolfa Hrušínského. Vzpomínka na nezapomenutelného herce.

Alena Vránová, představitelka Pyšné princezny, předvedla na veřejnosti! Ve svých 91 letech je krásná!

Po absolvování chemoterapie prezentovala Anička Slováčková. “Kašel na kila a vlasy,” zvolala! Svůj boj předvádí s důstojností a humorem.

Další neuvěřitelné pokroky malého Martínka. Již se převaluje a komunikuje s okolím. Rodiče jsou šťastní!

Další články