Hanychová natrvalo šťastná s bohatým sportovcem! Kartářka předpověděla čtvrté dítě a svatba !

5077
Sdílejte

Vztah s ním by vyšel, pokud by se jednalo o méně známého muže mimo branže a pak vidím úspěšného sportovce,” usoudila věštkyně, ale z jejích slov vyplývá, že to nebude jen tak ledajaký podnikatel či sportovec, ale prvotřídní.

No největší překvapení věštby přišlo v podobě údajné změny adresy. ” V kartách také vychází, že Agáta bude žít v zahraničí. Je tedy docela dobře možné, že bude mohutně cestovat právě se svým budoucím partnerem. Věštba dále prozrazuje, že si pro ni osud přichystal ještě jedno miminko a také velkou svatbu,” ukončila Humlová svou věštbu happyendem. Ale její radostné vize se netýkají jen Agáty.

​Podle toho, co vidí kartářka v kartách, ani Jaromír nebude dlouho sám, avšak jeho cesta k serióznímu vztahu bude komplikovanější. ” U Soukupa nevidím další dlouhodobý vztah s nikým z branže, podobných skandálních rozchodů se bude chtít do budoucna ušetřit, kratší románky tak bude spíše tajit. Lásku najde v mladší ženě, která ale nebude z řad celebrit,” vidí věštkyně v kartách a zdá se , Že to není dobrá zpráva pro sexici Lulu, alias Zděnku Černou, která po Soukupovi vystartovala již během jeho vztahu s Akátou a dále živí naději. No zřejmě přesně podobným skandálním typem se bude chtít Jaromír po vztahu s Hanychovou už nadobro vyhnout.

Kam dál?

Marta Jandová si připomíná velmi smutné výročí! „Maminko, dnes je to 33 let bez tebe. Stýská se mi moc.“

Už je to třicet let od úmrtí Rudolfa Hrušínského. Vzpomínka na nezapomenutelného herce.

Alena Vránová, představitelka Pyšné princezny, předvedla na veřejnosti! Ve svých 91 letech je krásná!

Po absolvování chemoterapie prezentovala Anička Slováčková. “Kašel na kila a vlasy,” zvolala! Svůj boj předvádí s důstojností a humorem.

Další neuvěřitelné pokroky malého Martínka. Již se převaluje a komunikuje s okolím. Rodiče jsou šťastní!

Další články