Hanychová natrvalo šťastná s bohatým sportovcem! Kartářka předpověděla čtvrté dítě a svatba !

5077
Sdílejte

Zda člověk na karty , astrologii nebo věštění věří nebo ne, v případě Hanychové a Soukupa předpovědi vycházely. Věštkyně tak dostala i nyní příležitost jestli se trefí i tentokrát správně a předpoví, co Hanychovou a Soukupa čeká. “Agáta prožije nějaký ten románek, než chytne pořádnou štiku. Svým úlovkem však vytře zrak jak Soukupovi, tak i všem svým expartnerům. Najde muže, který bude finančně dobře zajištěn, ve svém oboru známý, úspěšný a navíc mladý, podle karet dokonce o něco mladší než je ona sama. Ani tak mu ale nebudou překážet její tři děti, což je něco, co by modelka asi neakceptovala,” zhodnotila pro kartářka Soňa Humlová a upřesnila, že by mělo jít zřejmě o hokejistu, případně MMA zápasníka. To vypadá pro Hanychovou nadějně, akorát nepříliš růžově pro jejího staronového přítele Mirka Dopitu. S otcem jejího syna Kryšpína se dala podle všeho opět dohromady.

Dopita určitě není ta “štika”, na toho pravého si Agáta bude muset ještě chvíli počkat. ” Vidím u ní muže ze tří oborů, první je dýdžej, tam ale nevidím dlouhodobý potenciál, pak podnikatel.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Marta Jandová si připomíná velmi smutné výročí! „Maminko, dnes je to 33 let bez tebe. Stýská se mi moc.“

Už je to třicet let od úmrtí Rudolfa Hrušínského. Vzpomínka na nezapomenutelného herce.

Alena Vránová, představitelka Pyšné princezny, předvedla na veřejnosti! Ve svých 91 letech je krásná!

Po absolvování chemoterapie prezentovala Anička Slováčková. “Kašel na kila a vlasy,” zvolala! Svůj boj předvádí s důstojností a humorem.

Další neuvěřitelné pokroky malého Martínka. Již se převaluje a komunikuje s okolím. Rodiče jsou šťastní!

Další články