7 denní chlebíček podle mé babičky – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

3022
Sdílejte

Chlebíček je důležité správně péct (tedy při správné teplotě), takže při teplotě 250 stupňů pečeme prvních 15 minut, pak snížíme na 220 stupňů a pečeme ještě asi 35 minut – každá trouba peče jinak, ale + – 5 minut by mělo stačit. Ještě horký chlebík z trouby potřeme vodou a necháme vychladnout. Skladujeme jako klasické pečivo, je výborný! já skladuji chlebík zabalený v plátěné utěrce.

Přejeme vám dobrou chuť! ?

Kam dál?

Vysoké pokuty za domácí zabijačky. Můžete dostat pokutu až 25 000 korun..

Tento seznam 8 nejběžnějších kousnutí hmyzem vám pomůže rozpoznat co vás kouslo

Sebevražda z reality show Výměna manželek objasněna! Kdo za to může?

Pamatujete si na fešáka z Pobřežní hlídky? Překvapí vás, jak David Charvet vypadá a čím se živí

Anička Slováčková promluvila po první chemoterapii! Její bývalý přítel se podělil o to, co Anička potřebuje teď nejvíce !

Další články