7 denní chlebíček podle mé babičky – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

47298
Sdílejte

Chlebíček je důležité správně péct (tedy při správné teplotě), takže při teplotě 250 stupňů pečeme prvních 15 minut, pak snížíme na 220 stupňů a pečeme ještě asi 35 minut – každá trouba peče jinak, ale + – 5 minut by mělo stačit. Ještě horký chlebík z trouby potřeme vodou a necháme vychladnout. Skladujeme jako klasické pečivo, je výborný! já skladuji chlebík zabalený v plátěné utěrce.

Přejeme vám dobrou chuť! ?

Kam dál?

Tereza Černochová na pohřeb Heleny Zeťové nepřijela. Uctila památku jiným způsobem a to, že…

Oblíbeného moderátora Jiřího Vondru (†40) zradilo srdce. Před smrtí navštívil lékaře, myslel si, že jde o nachlazení

Zemřel papež František! Dlouho se trápil

Aničku Slováčkovou dlouhodobě trápil kašel. Kateřina Brožová v rozhovoru naznačila, že lékaři možná její zdravotní stav jako u onkologické pacientky podcenili

Anna Slováčková se nevzdávala a myslela také na budoucnost : V necelých 30 letech se zabezpečila

Další články