7 denní chlebíček podle mé babičky – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

55728
Sdílejte

Chlebíček je důležité správně péct (tedy při správné teplotě), takže při teplotě 250 stupňů pečeme prvních 15 minut, pak snížíme na 220 stupňů a pečeme ještě asi 35 minut – každá trouba peče jinak, ale + – 5 minut by mělo stačit. Ještě horký chlebík z trouby potřeme vodou a necháme vychladnout. Skladujeme jako klasické pečivo, je výborný! já skladuji chlebík zabalený v plátěné utěrce.

Přejeme vám dobrou chuť! ?

Kam dál?

Prohrála soud o děti?! Expartner Moniky Absolonové se pochlubil TÍMTO !

Agáta šokuje! Dopita s ní už nebydlí, psychicky je na tom moc špatně!

A je to venku! Hanychová šokuje, opět je zadaná: Dopita to není, kdo to tedy je ?

Smrt novorozence nedaleko Vsetína. Bezvládné tělíčko našli v žumpě

Odporná Výměna manželek šokovala diváky: Takoví lidé by se neměli množit, děti jsou normální orangutani, píší

Další články