7 denní chlebíček podle mé babičky – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

47930
Sdílejte

Chlebíček je důležité správně péct (tedy při správné teplotě), takže při teplotě 250 stupňů pečeme prvních 15 minut, pak snížíme na 220 stupňů a pečeme ještě asi 35 minut – každá trouba peče jinak, ale + – 5 minut by mělo stačit. Ještě horký chlebík z trouby potřeme vodou a necháme vychladnout. Skladujeme jako klasické pečivo, je výborný! já skladuji chlebík zabalený v plátěné utěrce.

Přejeme vám dobrou chuť! ?

Kam dál?

Brodská bojuje s nemocí, které podlehl Žbirka ! Je to vážné, léčba nezabírá !

V ULICI končí slavná herečka. Hrála v seriálu jen pár měsíců

Toto pijeme téměř denně – ale může to ničit kosti, játra i spánek. Odborníci varují před běžným zlozvykem!

Drsný rozchod po deseti letech. Manželé Iva a Marian, kteří se proslavili v reality show Výměna manželek už nejsou spolu

Čerstvý ženáč Brzobohatý šokuje! Plán na změnu příjmení podle manželky – Ondřej Písařovic?!

Další články