7 denní chlebíček podle mé babičky – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

48835
Sdílejte

Chlebíček je důležité správně péct (tedy při správné teplotě), takže při teplotě 250 stupňů pečeme prvních 15 minut, pak snížíme na 220 stupňů a pečeme ještě asi 35 minut – každá trouba peče jinak, ale + – 5 minut by mělo stačit. Ještě horký chlebík z trouby potřeme vodou a necháme vychladnout. Skladujeme jako klasické pečivo, je výborný! já skladuji chlebík zabalený v plátěné utěrce.

Přejeme vám dobrou chuť! ?

Kam dál?

Obrovský strach o zpěvačku: Po snídani náhle zkolabovala !

Děsivá pravda o Dádě Patrasové : Nemá problém s alkoholem, ale také….. Tak to je už KONEC !

Čistky Ivany Gottové: Vdova škrtla Helenu Vondráčkovou z filmu Karel a…Pomsta zpěvačce !

AKTUÁLNĚ: OBROVSKÁ TRAGÉDIE v Chorvatsku: Při nehodě autobusu na dálnici zemřelo 12 lidí !

Nakonec podlehl! „Tak já už tady nemusím být,“ reagovala na Langmajerovu novou lásku Gondíková

Další články