7 denní chlebíček podle mé babičky – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

47208
Sdílejte

Chlebíček je důležité správně péct (tedy při správné teplotě), takže při teplotě 250 stupňů pečeme prvních 15 minut, pak snížíme na 220 stupňů a pečeme ještě asi 35 minut – každá trouba peče jinak, ale + – 5 minut by mělo stačit. Ještě horký chlebík z trouby potřeme vodou a necháme vychladnout. Skladujeme jako klasické pečivo, je výborný! já skladuji chlebík zabalený v plátěné utěrce.

Přejeme vám dobrou chuť! ?

Kam dál?

Situace Dominiky Gottové je kritická, žebrá o peníze : Nevím, z čeho budeme žít, kňourá po pádu Tima

Petr Kramný, odsouzený za vraždu své manželky a dcery v Egypatě v roce 2013, podal stížnost k Evropskému soudu pro lidská práva. Odpykává si 28 let

Anička Slováčková prožila další těžké chvíle. Teď si užívá návrat z nemocnice : Konečně přišlo slunce…oplývá optimismem

Dnes zná jméno a tvář Víta Rakušana každý, ale s kým teď žije ? Manželka Marie kvůli svému muži obětovala na čas kariéru

S kým teď žije pohledná blondýnka Lucie Borhyová : Zasnoubená byla třikrát, nyní je jejím partnerem o 9 let mladší právník

Další články