7 denní chlebíček podle mé babičky – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

55728
Sdílejte

Postup :

Postupujeme jako při přípravě klasického cesta. Z trochy teplé vody, droždí a cukru smícháme kvásek – počkáme, dokud vyjde. Pak vše spolu zpracujeme – pořádně prohněteme rukama a necháme alespoň 3 hodiny kynout (já nechávám i déle).

Při tomto chlebu platí pravidlo, že čím déle těsto kyne, tím více dírek bude mít po upečení.

Nastavíme si troubu na 250 stupňů.

Vykynuté těsto vytvarujeme na bochníky a uložíme na plech nebo mísu vystlanou papírem pečení, nebo klasicky vymaštěnou vepřovým sádlem, případně olejem.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Prohrála soud o děti?! Expartner Moniky Absolonové se pochlubil TÍMTO !

Agáta šokuje! Dopita s ní už nebydlí, psychicky je na tom moc špatně!

A je to venku! Hanychová šokuje, opět je zadaná: Dopita to není, kdo to tedy je ?

Smrt novorozence nedaleko Vsetína. Bezvládné tělíčko našli v žumpě

Odporná Výměna manželek šokovala diváky: Takoví lidé by se neměli množit, děti jsou normální orangutani, píší

Další články