Tak reagovala Meghan Markle, když jí princ Harry po rozhovoru s Oprah ukázal Williamův vzkaz

577
Sdílejte

Meghan Markle odpověděla jediným slovem na vzkaz prince Williama, který poslal svému bratrovi v březnu 2021 po slavném rozhovoru s Oprah Winfrey. Reakce Meghan Markle byla zachycena na kameru, když reagovala na vzkaz prince Williama princi Harrymu po rozhovoru s párem na začátku loňského roku.

Záběry jsou k vidění v šesté epizodě kontroverzního dokumentárního seriálu Netflix Harry & Meghan. Meghan právě telefonuje, když se u ní Harry zastaví a podá svůj telefon manželce, aby si zprávu přečetla. Meghan odpoví pouze jedním slovem, než vstane a obejme svého manžela.

Meghan mluví s přítelem, producentem a režisérem Tylerem Perrym (53) o rozhovoru a reakci královské rodiny. “Když jsem sledoval rozhovor, myslel jsem, že mohla říct mnohem víc, ale protože je elegantní a elegantní žena, neřekla,” vysvětluje Perry.

Během telefonátu Meghan přečetla Perrymu text prohlášení Buckinghamského paláce. „Celá rodina je zarmoucená, když se dozvídáme o náročných posledních letech pro Harryho a Meghan. Nastolené problémy, zejména rasové, jsou znepokojivé. I když se některé vzpomínky v tomto mohou lišit, rodina je bere velmi vážně a důvěrně je vyčistí. Harry, Meghan a Archie budou vždy milovanými členy rodiny.”

Kam dál?

Marta Jandová si připomíná velmi smutné výročí! „Maminko, dnes je to 33 let bez tebe. Stýská se mi moc.“

Už je to třicet let od úmrtí Rudolfa Hrušínského. Vzpomínka na nezapomenutelného herce.

Alena Vránová, představitelka Pyšné princezny, předvedla na veřejnosti! Ve svých 91 letech je krásná!

Po absolvování chemoterapie prezentovala Anička Slováčková. “Kašel na kila a vlasy,” zvolala! Svůj boj předvádí s důstojností a humorem.

Další neuvěřitelné pokroky malého Martínka. Již se převaluje a komunikuje s okolím. Rodiče jsou šťastní!

Další články