Hrozny můžeme jíst v zimě i v létě – tento recept zná málokdo

134
Sdílejte

Výborný recept, jak si pochutnat na hroznech i v zimě, pokud na to máte chuť!

Díky této metodě si hrozny udrží svou vynikající kvalitu až rok! V zimě se z něj dají dělat různé recepty na ovocné zavařeniny, dá se použít jako náplň do pečiva nebo jednoduše jíst lžící. A velmi chutné!

PŘÍSLUŠENSTVÍ:

  • 2 kg hroznů – i různých odrůd;
  • 4 polévkové lžíce cukru (80 g);
  • dostatek vody pokojové teploty.

Kam dál?

Marta Jandová si připomíná velmi smutné výročí! „Maminko, dnes je to 33 let bez tebe. Stýská se mi moc.“

Už je to třicet let od úmrtí Rudolfa Hrušínského. Vzpomínka na nezapomenutelného herce.

Alena Vránová, představitelka Pyšné princezny, předvedla na veřejnosti! Ve svých 91 letech je krásná!

Po absolvování chemoterapie prezentovala Anička Slováčková. “Kašel na kila a vlasy,” zvolala! Svůj boj předvádí s důstojností a humorem.

Další neuvěřitelné pokroky malého Martínka. Již se převaluje a komunikuje s okolím. Rodiče jsou šťastní!

Další články