Jak zajistit, aby Váš parfém vydržel co nejdéle?

286
Sdílejte

Abyste zůstali svěží a voněli svěže, musíte chtít, aby váš parfém vydržel celý den. Není to nepříjemné, když kolínská do oběda vyprchá? Pravděpodobně nosíte parfém špatným způsobem a na konci dne budete smrdět.

Dlouhotrvající parfém vás vtáhne do světa uklidňujících vůní, krásy a klidu, který s vámi provází celý den i noc. Tento průvodce zdůrazňuje trik, jak nosit parfém správným způsobem pro trvalý zážitek.

Jaké typy parfémů vydrží déle?

I přes použití správných triků parfém dlouho nevydrží, pokud je jeho síla slabá. O tom, jak dlouho na vaší pokožce vydrží, rozhoduje síla parfému. Koncentrované nebo čisté kolínské vody jsou drahé a vydrží déle než méně koncentrované verze.

Zde hrají noty a jejich složky také zásadní roli při rozhodování o trvalém výkonu. Jak víte, základní tóny drží vůni a vpíjejí se do pokožky. Nestálé základní poznámky zmizí rychleji než nevolatilní. Při nákupu parfému věnujte pozornost poznámkám.

Tipy, jak prodloužit výdrž vašeho parfému

Zde je návod, jak zajistit, aby váš parfém vydržel déle;

Aplikujte na své pulzní body:

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč odborníci doporučují nanášení parfému na oblasti jako za ušima, na lokte, zápěstí nebo krk? Je to kvůli pulzním bodům. 

Kam dál?

Marta Jandová si připomíná velmi smutné výročí! „Maminko, dnes je to 33 let bez tebe. Stýská se mi moc.“

Už je to třicet let od úmrtí Rudolfa Hrušínského. Vzpomínka na nezapomenutelného herce.

Alena Vránová, představitelka Pyšné princezny, předvedla na veřejnosti! Ve svých 91 letech je krásná!

Po absolvování chemoterapie prezentovala Anička Slováčková. “Kašel na kila a vlasy,” zvolala! Svůj boj předvádí s důstojností a humorem.

Další neuvěřitelné pokroky malého Martínka. Již se převaluje a komunikuje s okolím. Rodiče jsou šťastní!

Další články