Žena si vzala domů opuštěné dítě. Po letech získala dědictví 2,7 milionu dolarů

534
Sdílejte

Žena jednoho dne našla opuštěné miminko a vzala si ho domů, protože si myslela, že by mohl být odpovědí na její modlitby, protože vždycky chtěla bratříčka. Jeho rodiče nakonec chlapce adoptovali a rodina žila šťastně až do smrti. Po letech jim zavolal právník, že jim někdo chce nechat 2,7 milionu dolarů, a tehdy se dozvěděli pravdu o chlapcově biologické matce a pochopili, že vše, co se stalo, se stalo podle Boží vůle.

Claire , která žije ve Virginii, roky prosila své rodiče o bratříčka, ale finanční situace Marka a Cindy jim zabránila ve výchově dalšího dítěte. Cindy ale nechtěla své dceři zlomit srdce, a tak holčičce řekla, že když se bude dostatečně modlit, může získat sestřičku, kterou chtěla.

Claire vzala matčina slova vážně a vytrvale se modlila za bratříčka, ale jelikož se její sen v 10 letech stále nenaplnil, smířeně se situací souhlasila a přijala svou rodinu takovou, jaká byla.

To vše se však během pár vteřin změnilo, když Claire jednoho dne na cestě ze školy našla opuštěné miminko. Doslova zakopl do kočárku, ze kterého na něj s vytřeštěnýma očima koukal malý chlapec. Dítě začalo brzy plakat, ale Claire začala houpat kočárek a uklidňovala ho. Když se rozhlédl, aby našel matku dítěte, nikoho kolem neviděl. Nevěděla, co jiného dělat, a tak vzala dítě domů, aby požádala rodiče o pomoc.

Cindy byla velmi překvapená, když ji dcera přivezla domů v kočárku. „Mami, našel jsem tento kočárek úplně opuštěný na ulici. Je v ní malý chlapec a nikdo tu nebyl! Nemohla jsem ji tam nechat,“ vysvětlila Claire své matce. Protože bylo dítě ještě velmi malé, potřebovala umělé mléko a Cindy zavolala manželovi, aby vysvětlil, co se stalo.

Kam dál?

Marta Jandová si připomíná velmi smutné výročí! „Maminko, dnes je to 33 let bez tebe. Stýská se mi moc.“

Už je to třicet let od úmrtí Rudolfa Hrušínského. Vzpomínka na nezapomenutelného herce.

Alena Vránová, představitelka Pyšné princezny, předvedla na veřejnosti! Ve svých 91 letech je krásná!

Po absolvování chemoterapie prezentovala Anička Slováčková. “Kašel na kila a vlasy,” zvolala! Svůj boj předvádí s důstojností a humorem.

Další neuvěřitelné pokroky malého Martínka. Již se převaluje a komunikuje s okolím. Rodiče jsou šťastní!

Další články