Tyto brambory válcují internet! Nikdy předtím jsem je nepekla, ale chuť je nesrovnatelná!

765
Sdílejte

Tento recept na brambory je tak fantastický, že si ho zamiloval každý, kdo ochutnal. Brambory jsou úžasně křupavé, lahodné a chutné – takhle jsem je nikdy předtím nepekla, ale teď určitě budu.

Celý trik spočívá v tom, že se pečou položené ve speciální směsi sýra, česneku, pepře a soli, která vytvoří na povrchu super-křupavou vrstvu.

Potřebujeme:

10 – 12 malých brambor – ideálně červených
1/4 šálku rozpuštěného másla (šálek 220 ml)
strouhaný parmazán nebo jiný sýr
česneková sůl – sůl smíchaná s česnekovým práškem
jiný pepř (podle chuti)
Trouba přehřátá na 200

Postup:

Umyjte a nakrájejte brambory na polovinu. Rozpuštěné máslo nelijeme na plech a rovnoměrně rozetřeme.

Na máslo navrstvíme sýr, nasypeme česnekovou sůl a případně i další koření – vše tak, aby tvořilo rovnoměrnou vrstvu.

Kam dál?

Marta Jandová si připomíná velmi smutné výročí! „Maminko, dnes je to 33 let bez tebe. Stýská se mi moc.“

Už je to třicet let od úmrtí Rudolfa Hrušínského. Vzpomínka na nezapomenutelného herce.

Alena Vránová, představitelka Pyšné princezny, předvedla na veřejnosti! Ve svých 91 letech je krásná!

Po absolvování chemoterapie prezentovala Anička Slováčková. “Kašel na kila a vlasy,” zvolala! Svůj boj předvádí s důstojností a humorem.

Další neuvěřitelné pokroky malého Martínka. Již se převaluje a komunikuje s okolím. Rodiče jsou šťastní!

Další články