Výjimečný pár Michal a Marcela Davidovi oslavuje 40 let spolu! Jak se vyrovnali se ztrátou dcery? Jaké momenty formovaly jejich společný život?

1084
Sdílejte

Prošli si mnoha těžkostmi, včetně tragického úmrtí dcery, což však jejich lásku jen posílilo. K příležitosti jejich 40. výročí se Marcela rozhodla poprvé otevřeně sdílet zkušenosti ze společného života, plného jak radostí, tak strastí.

Pár se poprvé setkal v červnu 1984 v restauraci Rotisserie v Praze, kam Michal pravidelně chodil na obědy. Marcela tam seděla sama, a když k ní Michal přistoupil s nabídkou, zda si může přisednout, začalo tím jejich dlouhé putování. Oficiální vztah započali 11. září 1985 a rychle se stali nerozlučnou dvojicí, jejichž vzájemná náklonnost byla okamžitě patrná.

Kam dál?

Václav Neckář slaví 81. narozeniny. Devět let je vdovec. Syn žije v ústraní, otci po mrtvici velmi pomohl

Otřesný výjezd záchranářů ve Lhotce : Rok a půl staré dítě spadlo do ohniště a utrpělo popáleniny na celém těle

AKTUÁLNĚ : Tragická nehoda u Stuttgartu.  Matka a její dva malí synové byli smrtelně zraněni poté, co je na chodníku srazilo Audi

Neuvěříte jak velký důchod měl Karel Gott (†80).

Neštěstí Ivy Hüttnerové: Syn Matouš chytil nerva a vymlátil baseballovou pálkou Barber shop v Říčanech. Hrozí mu až tři roky ve vězení!

Další články