Petr Nárožný se svým synem už roky nehraje! Neakceptuje svou odlišnou orientaci! Všechno je teď jinak! Mají společnou příčinu!

3244
Sdílejte

Není žádným tajemstvím, že vztah legendárního českého herce Petra Nárožného a jeho syna Petra Nárožného měl v minulosti nepříjemné konflikty. Jejich neshody se soustředily kolem sexuální orientace Petra mladšího, kterou Narozny starší dlouho nebyl schopen akceptovat. Zdá se však, že čas hojí rány. Dnes tedy můžeme s radostí říci, že kdysi tak intenzivní pár dokázal své pouto znovu stmelit a dokonce spolupracovat.

Ještě před pár lety by jen málokdo věřil, že Peter Narozny a jeho syn budou mít jednou tak silný vztah jako nyní. Oba muži se léta téměř neviděli, protože starší Narozný se nedokázal smířit s tím, že jeho potomek je gay. Pro oba to byla jistě těžká zkouška, ale nakonec se zdálo, že láska a porozumění zvítězily.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články