Agáta Hanychová prozradila, s kým v showbyznysu spala! Slavná jména, která nemohla předtím říct!

3592
Sdílejte

Agáta Hanychová, bývalá modelka a influencerka, je v poslední době v centru pozornosti českého zábavního průmyslu. Nedávno začala veřejně sdílet své intimní zážitky s nejslavnějšími muži v zemi, od hokejových legend po popové hudebníky. Její odhalení vyvolalo odpor a vyvolalo zájem o její osobní život. V tomto článku se podíváme zpět na to nejlepší z Agátiny bohaté romantické minulosti a prozkoumáme, čím se tato statečná žena zabývala.

Agáta přiznává, že než chodila s Jakubem Prachařem, toužila mít kolegu z kapely Nightwork Vojtu Dyka. Když se jela podívat na Prachal ve Špindlerově Mlýně, kde koncertovala noční kapela, rozhodla se Dikea odvézt. „Voita a Kuba tam měli koncert. Šel jsem se seznámit s Prachou, protože jsem jeho kamarád. Ale myslel jsem, že Deckard je vyšší než Prach. Mohl bych s ním nosit alespoň podpatky, ale být s Prachou je těžké…“ Agáta prozradila. Nakonec ale k polibku s Dykem došlo, když byl Prachař na pokoji s Hanou Chymčákovou, tehdejší Agátinou manažerkou.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

V oblasti Jeseníku nevydržely pod náporem vody první domy

Boží dopuštění u Luční boudy.  Valí se množství vody ve směru na Špindlerův Mlýn

Do Krkonoš dorazil sníh. U Luční boudy napadlo až 15 centimetrů

Další články