Tenistka Barbora Strýcová si dává ten nejkrásnější dárek ke Dni matek! Porodila své druhé dítě! Ukázala i fotky!

555
Sdílejte

Tenisová ikona Barbora Strýcová má ke Dni matek skvělou zprávu – stala se dvojnásobnou matkou! Bývalá profesionální tenistka oficiálně odešla do důchodu v květnu 2021 a nyní hrdě vítá příchod svého druhého dítěte. Tato vzácná událost nepochybně dokazuje, že Strýcová našla rovnováhu mezi kariérou a osobním životem a vstoupila do nové etapy.

Vítáme novou dceru Josefínu

Radostnou zprávu oznámila v neděli na svém instagramovém profilu Barbora Strýcová, která představila svou novou dceru Josefínu. Toto krásné české jméno, které rodiče vybrali pro svou holčičku, ukazuje jejich hluboký vztah ke kořenům. Fanoušci z celého světa, kteří sledovali úspěšnou tenisovou kariéru Strýcové, nyní posílají vřelé gratulace. Také vyjádřili nadšení z tohoto šťastného okamžiku v jejím životě.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články