Povaha muže podle měsíce narození ! Budete šokováni !

2381
Sdílejte

Astrologové již dlouho naznačují, že měsíc narození člověka je nesmírně důležitý, co se týče objevování jeho postojů a pohledů na svět. To znamená, že měsíc narození hraje obrovskou roli v utváření osobnosti. Každý měsíc narození muže si můžete přečíst níže.

Leden

Muži narození v lednu jsou energičtí a mají stále tu svou dětskou spontánnost. Jsou to věrní, upřímní a milí lidé. Jsou to vůdčí typy, protože dokáží udržet emoční stabilitu a vyrovnanost. Pokud něco začnou, vždycky do dotáhnou do konce.

Únor

Tyto muži jsou na jednu stranu extrémně silné osobnosti a na druhou stranu strašně zranitelní. Jsou to velmi tvrdohlaví jedinci, kteří si nechodí za nikým pro rady, většinu věcí si dělají po svém. Jsou spolehliví a vždycky si najdou způsob, jak vydělat zajímavé peníze.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články