Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

1209
Sdílejte

Postup:

  1. Rajčata nakrájejte na kousky a rozmixujte dohladka v mixéru. Do velkého hrnce nalijte olej a ocet, přiveďte k varu. Přidejte rozmixovaná rajčata. Míchejte a vařte přibližně 35 – 40 minut (nebo více podle požadované hustoty).
  2. Mezitím nakrájejte červenou i zelenou papriku. Česnek protlačte a smíchejte s nasekanou petrželkou. Přidejte do omáčky papriku, česnek s petrželkou a sůl. Ochutnejte a povařte ještě asi 15 minut.
  3. Připravte si sterilizované sklenice a víčka (nejjednodušší to jde v mikrovlnce). Horkou omáčku nalijte do sklenic, okraje důkladně očistěte a pevně uzavřete.

Kam dál?

Pavel: Pokud Babišovy problémy potrvají, mělo by ANO nabídnout jiného kandidáta na premiéra

Zeman se ostře vyjádřil k jednání prezidenta Pavla: Udělá vše, aby zabránil Babišovi být premiérem

Jak bydlí Kolda z Ulice: V 17 letech koupil byt v Praze. Po celém bytě je mnoho rostlin a vlastnoručně malovaných obrazů

Pohřeb herečky Gondíkové?! Fotka z rozloučení s Langmajerovou manželkou všechny šokovala!

Smutná zpráva z nemocnice: Patrik Hezucký už odmítá jíst a jen spí

Další články