Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

10
Sdílejte

Postup:

  1. Rajčata nakrájejte na kousky a rozmixujte dohladka v mixéru. Do velkého hrnce nalijte olej a ocet, přiveďte k varu. Přidejte rozmixovaná rajčata. Míchejte a vařte přibližně 35 – 40 minut (nebo více podle požadované hustoty).
  2. Mezitím nakrájejte červenou i zelenou papriku. Česnek protlačte a smíchejte s nasekanou petrželkou. Přidejte do omáčky papriku, česnek s petrželkou a sůl. Ochutnejte a povařte ještě asi 15 minut.
  3. Připravte si sterilizované sklenice a víčka (nejjednodušší to jde v mikrovlnce). Horkou omáčku nalijte do sklenic, okraje důkladně očistěte a pevně uzavřete.

Kam dál?

Lékaři bijí na poplach. Těchto třináct různých typů rakoviny spojuje jedna příčina

Moderátorka Laďka Něrgešová si vyslechla zdrcující diagnózu. Má nejagresivnější typ rakoviny. Glioblastom rychle roste a nedá se operovat

Porod 12leté matky: Bratrovi za incest hrozí vězení. Rodina se chlapečka zřekne ?!

Pátrání po 13letém chlapci z Česka v Německu má tragický konec

Dara Rolins prolomila mlčení. Jasně se vyjádřila o rozchodu s Nedvědem

Další články