Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

1179
Sdílejte

Postup:

  1. Rajčata nakrájejte na kousky a rozmixujte dohladka v mixéru. Do velkého hrnce nalijte olej a ocet, přiveďte k varu. Přidejte rozmixovaná rajčata. Míchejte a vařte přibližně 35 – 40 minut (nebo více podle požadované hustoty).
  2. Mezitím nakrájejte červenou i zelenou papriku. Česnek protlačte a smíchejte s nasekanou petrželkou. Přidejte do omáčky papriku, česnek s petrželkou a sůl. Ochutnejte a povařte ještě asi 15 minut.
  3. Připravte si sterilizované sklenice a víčka (nejjednodušší to jde v mikrovlnce). Horkou omáčku nalijte do sklenic, okraje důkladně očistěte a pevně uzavřete.

Kam dál?

Konečně se dočkala ! Bohdalová ženila vnuka: Podívejte na FOTO krásné NEVĚSTY, a když uvidíte její ŠATY…

Skončili jsme, když si vzal Dášu : Milenka Václava Havla popsala šokující detaily jejich lásky

33 let od smrti Tomáše Holého: JEDINÉ FOTO s milovanou Luckou Bílou… Za 3 měsíce zemřel!

BRENDA z Beverly Hills 90210 bojuje z posledních SÍL! DĚSIVÉ FOTO z nemocnice: RAKOVINA je už..

Václav Neckář na psychiatrii: Pro duševní poruchu připoutaný k posteli

Další články