Takto vzniká RAKOVINA v našem těle a německý vědec Otto Heinrich Warburga věří, že se jí dá předejít jen 1 ZPŮSOBEM!

495
Sdílejte

Naše buňky, aby mohly úspěšně fungovat, by měly mít mírně zásadité pH, mírně nad 7. U zdravého jedince je pH krve mezi 7,40 a 7,45. Krev se neustále reguluje, aby neupadla do metabolické kyselosti. Některé potraviny však překyselují krev a znečišťují organismus.

Potraviny, které překyselují organismus:

Rafinovaný cukr a všechny jeho deriváty – ten je ze všeho nejhorší, neboť v něm nejsou žádné bílkoviny, tuky, vitamíny ani minerály, pouze rafinované sacharidy, které škodí trávicímu systému. Jeho pH je 2,1 (velmi kyselé)

  • Maso (všechny druhy)
  • Produkty živočišného původu – mléko a sýry, smetana, jogurty atp.
  • Rafinovaná sůl
  • Rafinovaná mouka a všechny její deriváty jako těstoviny, koláče, sušenky atp.
  • Chléb
  • Margarín Všechny průmyslově zpracované a konzervované potraviny, které obsahují konzervační látky, umělá barviva, aroma, stabilizátory
  • Antibiotika a všechny léky obecně
  • kofein
  • Alkohol
  • Tabák

Potraviny, které zvyšují zásaditost těla:

  • Ovoce-Například citron má uvnitř těla velmi vysoký stupeň zásaditosti. (Nenechte se oklamat jeho velmi kyselou chutí).
  • Mandle-Extrémně zásadité jídlo!
  • Celé zrníčka-Jedinou alkalizující obilninou je proso. Všechny ostatní obiloviny jsou mírně kyselé, ale ideální strava vyžaduje i určité procento kyselosti, proto byste měli nějaké obiloviny sníst. Všechny obiloviny se musí konzumovat vařené.
  • Med-Má velmi vysokou zásaditost.
  • Chlorofyl-Zelené rostliny obsahují chlorofyl, který je velmi zásaditý.
  • Voda-Je důležitá pro tvorbu kyslíku. Vždy zůstaňte dobře hydratovaní, pijte vodu po malých doušcích během dne.
  • Cvičení-Cvičení pomáhá udržovat zásaditost organismu, neboť dodává kyslík do celého těla. Sedavý způsob života ničí život.

Správný poměr pH

Jak bylo zdůrazněno, je naprosto nemožné, aby rakovina vznikla u člověka, který se zdravě stravuje, pije hodně čisté vody a cvičí.

Chcete-li jíst správně, zajistěte si 60% zásaditou stravu a vyhýbejte se výrobkům, které jsou převážně kyselé, jako jsou limonády, sladkosti, rychlé občerstvení. Nezneužívejte jej a používejte jej co nejméně.

Pokud jste nemocní, v ideálním případě by vaše strava měla být z 80% zásaditá. Pokud máte rakovinu, ráda zní, abyste své tělo co nejvíce alkalizovali. Můžete toho dosáhnout pomocí diety, cvičení, vyhýbání se stresu a dodatečný příjem chlorofylu.

Názory odborníků

Všechna takzvaná přirozená úmrtí nejsou ničím jiným než konečným bodem nasycení těla kyselostí – řekl George W. Creel z Clevelandu, jeden z nejuznávanějších chirurgů na světě.

Kam dál?

Atentát v Utahu. Po střelbě na Univerzitě zemřel jeden z nejvlivnějších hlasů Trumpova hnutí Charlie Kirk

Šárka Krausová prozradila hlavní důvod odchodu ze seriálu Ulice

Štefan Margita (69) poprvé přiznal nový vztah. Tři roky po smrti jeho milované manželky Hany Zagorové

Vyrostl v ghettu, vyhrál reality show VyVolení. Už dlouhou dobu o něm není slyšet. Co dnes dělá Vladko Dobrovodský?

Prezident Pavel vyzývá, aby Čeští vojáci byli nasazeni na Ukrajině

Další články