Takto vzniká RAKOVINA v našem těle a německý vědec Otto Heinrich Warburga věří, že se jí dá předejít jen 1 ZPŮSOBEM!

6
Sdílejte

Naše buňky, aby mohly úspěšně fungovat, by měly mít mírně zásadité pH, mírně nad 7. U zdravého jedince je pH krve mezi 7,40 a 7,45. Krev se neustále reguluje, aby neupadla do metabolické kyselosti. Některé potraviny však překyselují krev a znečišťují organismus.

Potraviny, které překyselují organismus:

Rafinovaný cukr a všechny jeho deriváty – ten je ze všeho nejhorší, neboť v něm nejsou žádné bílkoviny, tuky, vitamíny ani minerály, pouze rafinované sacharidy, které škodí trávicímu systému. Jeho pH je 2,1 (velmi kyselé)

  • Maso (všechny druhy)
  • Produkty živočišného původu – mléko a sýry, smetana, jogurty atp.
  • Rafinovaná sůl
  • Rafinovaná mouka a všechny její deriváty jako těstoviny, koláče, sušenky atp.
  • Chléb
  • Margarín Všechny průmyslově zpracované a konzervované potraviny, které obsahují konzervační látky, umělá barviva, aroma, stabilizátory
  • Antibiotika a všechny léky obecně
  • kofein
  • Alkohol
  • Tabák

Potraviny, které zvyšují zásaditost těla:

  • Ovoce-Například citron má uvnitř těla velmi vysoký stupeň zásaditosti. (Nenechte se oklamat jeho velmi kyselou chutí).
  • Mandle-Extrémně zásadité jídlo!
  • Celé zrníčka-Jedinou alkalizující obilninou je proso. Všechny ostatní obiloviny jsou mírně kyselé, ale ideální strava vyžaduje i určité procento kyselosti, proto byste měli nějaké obiloviny sníst. Všechny obiloviny se musí konzumovat vařené.
  • Med-Má velmi vysokou zásaditost.
  • Chlorofyl-Zelené rostliny obsahují chlorofyl, který je velmi zásaditý.
  • Voda-Je důležitá pro tvorbu kyslíku. Vždy zůstaňte dobře hydratovaní, pijte vodu po malých doušcích během dne.
  • Cvičení-Cvičení pomáhá udržovat zásaditost organismu, neboť dodává kyslík do celého těla. Sedavý způsob života ničí život.

Správný poměr pH

Jak bylo zdůrazněno, je naprosto nemožné, aby rakovina vznikla u člověka, který se zdravě stravuje, pije hodně čisté vody a cvičí.

Chcete-li jíst správně, zajistěte si 60% zásaditou stravu a vyhýbejte se výrobkům, které jsou převážně kyselé, jako jsou limonády, sladkosti, rychlé občerstvení. Nezneužívejte jej a používejte jej co nejméně.

Pokud jste nemocní, v ideálním případě by vaše strava měla být z 80% zásaditá. Pokud máte rakovinu, ráda zní, abyste své tělo co nejvíce alkalizovali. Můžete toho dosáhnout pomocí diety, cvičení, vyhýbání se stresu a dodatečný příjem chlorofylu.

Názory odborníků

Všechna takzvaná přirozená úmrtí nejsou ničím jiným než konečným bodem nasycení těla kyselostí – řekl George W. Creel z Clevelandu, jeden z nejuznávanějších chirurgů na světě.

Kam dál?

S kým žije krásná Natálie Holíková aliaz Martina z Ulice: Do svého partnera se zakoukala v době, kdy byla zadaná

Pokud máte některou z těchto chorob, NEJEZTE BANÁNY: Mohou způsobit více škody než užitku!

Marek Eben prozradil, že Jiří Bartoška měl ještě další zdravotní problémy, o kterých lidi ani nevěděli

Herečka Jana Šulcová dodnes bydlí v legendární vile z komedie S tebou mě baví svět : Takto tam nyní vypadá !

Dosud největší studie o mamografii zjistila, že jsou zcela zbytečné a navíc nebezpečné

Další články