Takto vzniká RAKOVINA v našem těle a německý vědec Otto Heinrich Warburga věří, že se jí dá předejít jen 1 ZPŮSOBEM!

393
Sdílejte

Naše buňky, aby mohly úspěšně fungovat, by měly mít mírně zásadité pH, mírně nad 7. U zdravého jedince je pH krve mezi 7,40 a 7,45. Krev se neustále reguluje, aby neupadla do metabolické kyselosti. Některé potraviny však překyselují krev a znečišťují organismus.

Potraviny, které překyselují organismus:

Rafinovaný cukr a všechny jeho deriváty – ten je ze všeho nejhorší, neboť v něm nejsou žádné bílkoviny, tuky, vitamíny ani minerály, pouze rafinované sacharidy, které škodí trávicímu systému. Jeho pH je 2,1 (velmi kyselé)

  • Maso (všechny druhy)
  • Produkty živočišného původu – mléko a sýry, smetana, jogurty atp.
  • Rafinovaná sůl
  • Rafinovaná mouka a všechny její deriváty jako těstoviny, koláče, sušenky atp.
  • Chléb
  • Margarín Všechny průmyslově zpracované a konzervované potraviny, které obsahují konzervační látky, umělá barviva, aroma, stabilizátory
  • Antibiotika a všechny léky obecně
  • kofein
  • Alkohol
  • Tabák

Potraviny, které zvyšují zásaditost těla:

  • Ovoce-Například citron má uvnitř těla velmi vysoký stupeň zásaditosti. (Nenechte se oklamat jeho velmi kyselou chutí).
  • Mandle-Extrémně zásadité jídlo!
  • Celé zrníčka-Jedinou alkalizující obilninou je proso. Všechny ostatní obiloviny jsou mírně kyselé, ale ideální strava vyžaduje i určité procento kyselosti, proto byste měli nějaké obiloviny sníst. Všechny obiloviny se musí konzumovat vařené.
  • Med-Má velmi vysokou zásaditost.
  • Chlorofyl-Zelené rostliny obsahují chlorofyl, který je velmi zásaditý.
  • Voda-Je důležitá pro tvorbu kyslíku. Vždy zůstaňte dobře hydratovaní, pijte vodu po malých doušcích během dne.
  • Cvičení-Cvičení pomáhá udržovat zásaditost organismu, neboť dodává kyslík do celého těla. Sedavý způsob života ničí život.

Správný poměr pH

Jak bylo zdůrazněno, je naprosto nemožné, aby rakovina vznikla u člověka, který se zdravě stravuje, pije hodně čisté vody a cvičí.

Chcete-li jíst správně, zajistěte si 60% zásaditou stravu a vyhýbejte se výrobkům, které jsou převážně kyselé, jako jsou limonády, sladkosti, rychlé občerstvení. Nezneužívejte jej a používejte jej co nejméně.

Pokud jste nemocní, v ideálním případě by vaše strava měla být z 80% zásaditá. Pokud máte rakovinu, ráda zní, abyste své tělo co nejvíce alkalizovali. Můžete toho dosáhnout pomocí diety, cvičení, vyhýbání se stresu a dodatečný příjem chlorofylu.

Názory odborníků

Všechna takzvaná přirozená úmrtí nejsou ničím jiným než konečným bodem nasycení těla kyselostí – řekl George W. Creel z Clevelandu, jeden z nejuznávanějších chirurgů na světě.

Kam dál?

Tři týdny v Chorvatsku pryč? Ekonom tvrdí, že pomoc Ukrajině bere Čechům dovolenou!

Matka odmítla dítě s Downovým syndromem. Otec ho neopustil a sdílí, jaký je pro něj požehnáním

Adam Choma REPREZENTANT přiznal boj s rakovinou: „Cítím, že umírám,“ říká florbalová hvězda

Volba prezidenta 2028: Pavel drtí konkurenci! Kdo mu může ještě konkurovat?

Utajená pravda o Vladimíru Dlouhém (†52)! Arabela odhalila existenci tajných dvojčat

Další články