Takto vzniká RAKOVINA v našem těle a německý vědec Otto Heinrich Warburga věří, že se jí dá předejít jen 1 ZPŮSOBEM!

495
Sdílejte

Nádorové tkáně jsou kyselé, zatímco zdravé tkáně jsou zásadité

Dr. Warburg ve své práci „Tumor Metabolism“ ukázal, že všechny rakovinové formy splňují dvě základní podmínky: kyselost krve a hypoxii (méně kyslíku).

Zjistil, že nádorové buňky jsou anaerobní (nedýchají kyslík) a nedokážou přežít v přítomnosti vysokých koncentrací kyslíku. Nádorové buňky dokáží přežít jen s pomocí glukózy a v prostředí bez kyslíku.

Rakovina proto není nic jiného než obranný mechanismus, který naše buňky využívají k přežití v kyselém prostředí bez přítomnosti kyslíku.

Zdravé buňky žijí v zásaditém prostředí plném kyslíku, což umožňuje jejich normální fungování. Nádorové buňky žijí v kyselém prostředí chudém na kyslík.

Kyselost a zásaditost organismu závisí na jídle

Po ukončení trávicího procesu potravina v závislosti na svém nutričním profilu vytváří v organismu podmínky kyselosti nebo zásaditosti. Zjednodušeně řečeno, zásaditost organismu závisí na tom, co jíme.

Kyselý nebo zásaditý stav se měří pomocí stupnice pH od 0 do 14, kde 7 je neutrální zóna. Od 0 do 7 je kyselá a od 7 do 14 je zásaditá.

Kam dál?

Atentát v Utahu. Po střelbě na Univerzitě zemřel jeden z nejvlivnějších hlasů Trumpova hnutí Charlie Kirk

Šárka Krausová prozradila hlavní důvod odchodu ze seriálu Ulice

Štefan Margita (69) poprvé přiznal nový vztah. Tři roky po smrti jeho milované manželky Hany Zagorové

Vyrostl v ghettu, vyhrál reality show VyVolení. Už dlouhou dobu o něm není slyšet. Co dnes dělá Vladko Dobrovodský?

Prezident Pavel vyzývá, aby Čeští vojáci byli nasazeni na Ukrajině

Další články