Takto vzniká RAKOVINA v našem těle a německý vědec Otto Heinrich Warburga věří, že se jí dá předejít jen 1 ZPŮSOBEM!

429
Sdílejte

Nádorové tkáně jsou kyselé, zatímco zdravé tkáně jsou zásadité

Dr. Warburg ve své práci „Tumor Metabolism“ ukázal, že všechny rakovinové formy splňují dvě základní podmínky: kyselost krve a hypoxii (méně kyslíku).

Zjistil, že nádorové buňky jsou anaerobní (nedýchají kyslík) a nedokážou přežít v přítomnosti vysokých koncentrací kyslíku. Nádorové buňky dokáží přežít jen s pomocí glukózy a v prostředí bez kyslíku.

Rakovina proto není nic jiného než obranný mechanismus, který naše buňky využívají k přežití v kyselém prostředí bez přítomnosti kyslíku.

Zdravé buňky žijí v zásaditém prostředí plném kyslíku, což umožňuje jejich normální fungování. Nádorové buňky žijí v kyselém prostředí chudém na kyslík.

Kyselost a zásaditost organismu závisí na jídle

Po ukončení trávicího procesu potravina v závislosti na svém nutričním profilu vytváří v organismu podmínky kyselosti nebo zásaditosti. Zjednodušeně řečeno, zásaditost organismu závisí na tom, co jíme.

Kyselý nebo zásaditý stav se měří pomocí stupnice pH od 0 do 14, kde 7 je neutrální zóna. Od 0 do 7 je kyselá a od 7 do 14 je zásaditá.

Kam dál?

Tato žena umírala dlouhých 35 let! Důvodem bylo něco, co měl doma už každý z nás, proto se rozhodli varovat ostatní

Návrat a boj Jany Bouškové: Znovu se učí chodit a Vydra ji neopouští ani na krok

Herec Aleš Háma slaví výročí 24 let: Sdílel fotky a dojemná slova pro manželku

Pekarová Adamová dojala fanoušky: Manžel ji překvapil krásným gestem

Eva Pavlová zazářila v Rakousku: Sama bez prezidenta a v outfitu, který všechny mile překvapil!

Další články