Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

1102
Sdílejte

Na polevu:

  • 200 g mléčné čokolády
  • 150 ml horké smetany ke šlehání (30 %)

Postup:

Na dno plechu vystlaného pečícím papírem pokládejte vaše oblíbené sušenky.

Ve velké míse vyšlehejte vejce, cukr a vanilkový cukr na bílou nadýchanou hmotu. Snižte rychlost mixéru a postupně přidávejte tvaroh. Přidejte zakysanou smetanu, smetanové pudinkové prášky a mouku. Jemně promíchejte. Nakonec přidejte rozpuštěné a vychladlé máslo a směs opatrně promíchejte.

Připravenou nádivku jemně nalijte na sušenky tak, aby se nezvedly. Pečte v troubě předehřáté na 160 °C na druhém stupni odspodu, shora dolů, přibližně 60 minut. Po upečení nechte vychladnout.

Kam dál?

Tři týdny v Chorvatsku pryč? Ekonom tvrdí, že pomoc Ukrajině bere Čechům dovolenou!

Matka odmítla dítě s Downovým syndromem. Otec ho neopustil a sdílí, jaký je pro něj požehnáním

Adam Choma REPREZENTANT přiznal boj s rakovinou: „Cítím, že umírám,“ říká florbalová hvězda

Volba prezidenta 2028: Pavel drtí konkurenci! Kdo mu může ještě konkurovat?

Utajená pravda o Vladimíru Dlouhém (†52)! Arabela odhalila existenci tajných dvojčat

Další články