Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

13
Sdílejte

Na polevu:

  • 200 g mléčné čokolády
  • 150 ml horké smetany ke šlehání (30 %)

Postup:

Na dno plechu vystlaného pečícím papírem pokládejte vaše oblíbené sušenky.

Ve velké míse vyšlehejte vejce, cukr a vanilkový cukr na bílou nadýchanou hmotu. Snižte rychlost mixéru a postupně přidávejte tvaroh. Přidejte zakysanou smetanu, smetanové pudinkové prášky a mouku. Jemně promíchejte. Nakonec přidejte rozpuštěné a vychladlé máslo a směs opatrně promíchejte.

Připravenou nádivku jemně nalijte na sušenky tak, aby se nezvedly. Pečte v troubě předehřáté na 160 °C na druhém stupni odspodu, shora dolů, přibližně 60 minut. Po upečení nechte vychladnout.

Kam dál?

Hvězda Postřižin Magda Vášáryová měla autonehodu : Pomohl i „řemen z gatí“

Manželé Donutilovi prožívají těžké chvilky: Jejich maličký syn Eliáš se potýká s novorozeneckou kolikou, kvůli čemuž zažívají mnoho bezesných nocí

Zemřel mladý slovenský hokejista Adam Uličný. Zanechal dojemný dopis na rozloučenou

První slova Felixe Slováčka mladšího o zesnulé sestře : Otevřu její pokoj a pořád Aničkou voní, svěřil se

Vtipy o ženách

Další články