Žádné vaření ! Žádná sterilizace! Okurky zůstanou čerstvé a křupavé po celý rok!

15
Sdílejte

ZPŮSOB PŘÍPRAVY:

1. Poté, co byly okurky alespoň hodinu ve studené vodě, nakrájejte je na plátky silné asi 4 mm. Vložte plátky do velké mísy.

2. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky koleček. Umístěte ji na okurky.

3. Přidejte prolisovaný česnek, sůl, cukr a ocet. Dobře promícháme a salát dáme na 6 hodin marinovat do lednice. Nezapomeňte ji pravidelně promíchávat.

Kam dál?

Langoše DO TROUBY bez oleje: V troubě se pečou úplně samy a chutnají úžasně – konečně recept, podle kterého se vždy podaří!

Jana Šulcová měla velmi těžký život. Manžel jí roky podváděl a důvod? To s vámi otřese. Nechtěli byste být v jeho kůži

5letý chlapec bojuje o život poté, co dostal léky ke snížení horečky

Konečně to ze sebe dostala! Stašovou zničil obrovský smutek: SMRT muže jejího života

Zemřela 4letá LILIANKA! Její rodiče neměli na elektřinu, živořili, ale ona se nevzdávala: Odešla den po svém dědečkovi

Další články