Žádné vaření ! Žádná sterilizace! Okurky zůstanou čerstvé a křupavé po celý rok!

636
Sdílejte

ZPŮSOB PŘÍPRAVY:

1. Poté, co byly okurky alespoň hodinu ve studené vodě, nakrájejte je na plátky silné asi 4 mm. Vložte plátky do velké mísy.

2. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky koleček. Umístěte ji na okurky.

3. Přidejte prolisovaný česnek, sůl, cukr a ocet. Dobře promícháme a salát dáme na 6 hodin marinovat do lednice. Nezapomeňte ji pravidelně promíchávat.

Kam dál?

Obrovský strach o zpěvačku: Po snídani náhle zkolabovala !

Děsivá pravda o Dádě Patrasové : Nemá problém s alkoholem, ale také….. Tak to je už KONEC !

Čistky Ivany Gottové: Vdova škrtla Helenu Vondráčkovou z filmu Karel a…Pomsta zpěvačce !

AKTUÁLNĚ: OBROVSKÁ TRAGÉDIE v Chorvatsku: Při nehodě autobusu na dálnici zemřelo 12 lidí !

Nakonec podlehl! „Tak já už tady nemusím být,“ reagovala na Langmajerovu novou lásku Gondíková

Další články