Žádné vaření ! Žádná sterilizace! Okurky zůstanou čerstvé a křupavé po celý rok!

724
Sdílejte

ZPŮSOB PŘÍPRAVY:

1. Poté, co byly okurky alespoň hodinu ve studené vodě, nakrájejte je na plátky silné asi 4 mm. Vložte plátky do velké mísy.

2. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky koleček. Umístěte ji na okurky.

3. Přidejte prolisovaný česnek, sůl, cukr a ocet. Dobře promícháme a salát dáme na 6 hodin marinovat do lednice. Nezapomeňte ji pravidelně promíchávat.

Kam dál?

Tři týdny v Chorvatsku pryč? Ekonom tvrdí, že pomoc Ukrajině bere Čechům dovolenou!

Matka odmítla dítě s Downovým syndromem. Otec ho neopustil a sdílí, jaký je pro něj požehnáním

Adam Choma REPREZENTANT přiznal boj s rakovinou: „Cítím, že umírám,“ říká florbalová hvězda

Volba prezidenta 2028: Pavel drtí konkurenci! Kdo mu může ještě konkurovat?

Utajená pravda o Vladimíru Dlouhém (†52)! Arabela odhalila existenci tajných dvojčat

Další články