Ztracený německý ovčák se setkal s laskavými lidmi, ale hned se dal na útěk. Po chvíli se však vrátil se svým kamarádem a už nemusí žít na ulici. Dojemné video o tomto příběhu se teď šíří po internetu.

729
Sdílejte

Judy Obregonová, zakladatelka organizace The Abandoned Ones (TAO), objevila německého ovčáka bez domova v Echo Lake Parku v Texasu. Rychle si uvědomila, jak obtížné bude psa chytit, protože byl velmi plachý a nedůvěřivý. Každý den se vracela na místo a snažila se získat jeho důvěru.

Vždy si s sebou brala jídlo a vodu, aby bázlivému štěněti ukázala, že se mu snaží pomoci. Tímto způsobem mu také dodávala základní živiny. Nakonec se jí podařilo psa přesvědčit, že se nemusí bát. Když se chystala na jeho záchranu, pes jí připravil velké překvapení.

Kam dál?

Václav Neckář slaví 81. narozeniny. Devět let je vdovec. Syn žije v ústraní, otci po mrtvici velmi pomohl

Otřesný výjezd záchranářů ve Lhotce : Rok a půl staré dítě spadlo do ohniště a utrpělo popáleniny na celém těle

AKTUÁLNĚ : Tragická nehoda u Stuttgartu.  Matka a její dva malí synové byli smrtelně zraněni poté, co je na chodníku srazilo Audi

Neuvěříte jak velký důchod měl Karel Gott (†80).

Neštěstí Ivy Hüttnerové: Syn Matouš chytil nerva a vymlátil baseballovou pálkou Barber shop v Říčanech. Hrozí mu až tři roky ve vězení!

Další články