Žena ve věku 96 let se rozhodla věnovat svůj dům sousedovi. To, co v něm objevila, je skutečně ohromující.

126
Sdílejte

Harold byl laskavý člověk, který dokázal být nápomocný. Když viděl Elly, jak se potýká s nákupem, nabídl jí ruku. Díky těmto setkáním si vytvořili blízký vztah a Harold jí občas dělal společnost při jídle. Když však Ellyina rodina oznámila, že ji chtějí poslat do domova důchodců, Harold byl zdrcen, ale rozhodl se, že se pokusí situaci změnit.

Po jejím odchodu se Harold dozvěděl smutnou zprávu – Elly zemřela. Když si připravoval čaj v domě, který mu zanechala, cítil se osamělý. V tu chvíli z jedné skříňky vypadl poslední dárek – připomínka, že její láska s ním zůstane navždy.

Když balíček rozbalil, jeho oči se rozšířily překvapením – uvnitř bylo více než 100 000 dolarů, což byly Ellyiny úspory, které měla schované! Po chvíli ticha se rozhodl, jak s penězi naloží.

S láskou obnovil Ellyin dům do jeho původní krásy a vrátil do něj její cennosti. Na zeď pověsil její fotografii a zapálil pod ní svíčku na památku jejich společných chvil, ne kvůli majetku, ale z vděčnosti za to, že se mohli potkat.

Kam dál?

Václav Neckář slaví 81. narozeniny. Devět let je vdovec. Syn žije v ústraní, otci po mrtvici velmi pomohl

Otřesný výjezd záchranářů ve Lhotce : Rok a půl staré dítě spadlo do ohniště a utrpělo popáleniny na celém těle

AKTUÁLNĚ : Tragická nehoda u Stuttgartu.  Matka a její dva malí synové byli smrtelně zraněni poté, co je na chodníku srazilo Audi

Neuvěříte jak velký důchod měl Karel Gott (†80).

Neštěstí Ivy Hüttnerové: Syn Matouš chytil nerva a vymlátil baseballovou pálkou Barber shop v Říčanech. Hrozí mu až tři roky ve vězení!

Další články