Žena popsala co viděla, když byla 11 minut klinicky mrtvá : Nebe i peklo existují

245
Sdílejte

Charlotte byla přivedena zpět k životu s poselstvím, aby svůj zážitek sdílela s ostatními a varovala je před důsledky jejich činů.Po návratu do svého těla si její manžel všiml, že jí zacukalo víčko, a lékaři ji brzy poté úspěšně oživili. Po dvoutýdenní hospitalizaci se plně zotavila a rozhodla se sdílet svůj příběh, aby lidem poskytla naději. „Lidé potřebují naději. Chtějí vědět, že něco tam venku opravdu je, chtějí vědět, že všechno bude v pořádku. Nebe je víc, než si dokážeme představit. Mohu vám s jistotou říci, že nebe je skutečné,“ prohlásila Charlotte.Charlotte Holmes, která přežila neuvěřitelný zážitek blízké smrti, zemřela 28. listopadu 2023 ve věku 72 let na následky srdečního infarktu. Zanechala po sobě svého manžela Dannyho, dceru Chrystal a několik vnoučat.

Kam dál?

Václav Neckář slaví 81. narozeniny. Devět let je vdovec. Syn žije v ústraní, otci po mrtvici velmi pomohl

Otřesný výjezd záchranářů ve Lhotce : Rok a půl staré dítě spadlo do ohniště a utrpělo popáleniny na celém těle

AKTUÁLNĚ : Tragická nehoda u Stuttgartu.  Matka a její dva malí synové byli smrtelně zraněni poté, co je na chodníku srazilo Audi

Neuvěříte jak velký důchod měl Karel Gott (†80).

Neštěstí Ivy Hüttnerové: Syn Matouš chytil nerva a vymlátil baseballovou pálkou Barber shop v Říčanech. Hrozí mu až tři roky ve vězení!

Další články