Ve svých 65 letech zažila žena obrovské překvapení. Oznámili jí, že je těhotná. A v jejím břiše se nevyvíjelo pouze jedno dítě, ale hned…

800
Sdílejte

Zatímco pro některé je to velké štěstí, jiní to považují za projev sobectví. Jak může žena v tomto věku mít tolik dětí najednou? Kdo se o ně postará, když matka už nebude? V pokročilém věku se rozhodla pro mimotělní oplodnění, přičemž vajíčko a spermie jí byly implantovány do dělohy. Kvůli tomu se musela přestěhovat na Ukrajinu, protože v Německu jsou takové zákroky zakázané.

Všechna čtyři děti se narodila zdravá, i když měla lehkou podváhu, což je vzhledem k jejich počtu normální. Je třeba zmínit, že dvě z nich musely podstoupit zákroky kvůli přebytečné tekutině v mozku a také jim byla rekonstruována část trávicího traktu.

Žena uvedla, že je úžasné sledovat, jak její děti rostou a vyvíjejí se. Snaží se je udělat šťastnými, stejně jako každá jiná matka. Je jí jedno, jestli jí je dvacet nebo šedesát. Tato nová maminka se vyhýbá kritikům a je pyšná na to, že se rozhodla jít svou vlastní cestou a děti si ponechala. Na názory ostatních se nikdy neptá.

Kam dál?

Václav Neckář slaví 81. narozeniny. Devět let je vdovec. Syn žije v ústraní, otci po mrtvici velmi pomohl

Otřesný výjezd záchranářů ve Lhotce : Rok a půl staré dítě spadlo do ohniště a utrpělo popáleniny na celém těle

AKTUÁLNĚ : Tragická nehoda u Stuttgartu.  Matka a její dva malí synové byli smrtelně zraněni poté, co je na chodníku srazilo Audi

Neuvěříte jak velký důchod měl Karel Gott (†80).

Neštěstí Ivy Hüttnerové: Syn Matouš chytil nerva a vymlátil baseballovou pálkou Barber shop v Říčanech. Hrozí mu až tři roky ve vězení!

Další články