Václav Neckář slaví 81. narozeniny. Devět let je vdovec. Syn žije v ústraní, otci po mrtvici velmi pomohl

48
Sdílejte

Přesto vždy dokázali překonat všechny překážky. Neckář ji popisuje jako velmi tolerantní a úžasnou ženu, která mu nyní velmi schází.

Po smrti manželky se Václav více upnul na svého syna, který mu přináší radost. Syn Václav se také věnuje hudbě, ale jeho zájem směřuje spíše k elektronické muzice. Působil v několika kapelách a pracoval jako DJ. Je ženatý a pracuje ve studiu. Když Václava Neckáře postihla těžká mozková mrtvice, byl to právě jeho syn, kdo mu pomohl vrátit se na koncertní pódia. Pomáhal mu nejen s natáčením nové desky, ale také s technickým vybavením na koncertech.

V poslední době se Václav Neckář potýká se zdravotními problémy, zejména s pohybovým ústrojím a sluchovými potížemi. Letos proto absolvoval léčebný pobyt v lázních. Jeho bratr Jan Neckář uvedl v pořadu Showtime, že Václav má bohužel problémy s pohybem a sluch.

Kam dál?

Otřesný výjezd záchranářů ve Lhotce : Rok a půl staré dítě spadlo do ohniště a utrpělo popáleniny na celém těle

AKTUÁLNĚ : Tragická nehoda u Stuttgartu.  Matka a její dva malí synové byli smrtelně zraněni poté, co je na chodníku srazilo Audi

Neuvěříte jak velký důchod měl Karel Gott (†80).

Neštěstí Ivy Hüttnerové: Syn Matouš chytil nerva a vymlátil baseballovou pálkou Barber shop v Říčanech. Hrozí mu až tři roky ve vězení!

Žena popsala co viděla, když byla 11 minut klinicky mrtvá : Nebe i peklo existují

Další články