Tragické zprávy z rodiny Klusových! Jejich dalmatin Franta po třech operacích bohužel zemřel. Celá rodina prochází těžkým obdobím.

525
Sdílejte

Bohužel v neděli přišla tragická zpráva – Franta po dlouhém boji se zdravotními komplikacemi zemřel. Tamara na svém sociálním profilu vyjádřila své pocity: „Loučit se s někým, jako jsi Ty, je nesmírně těžké. Odpovědí na náš smutek je jediná věc – Láska. Tu jsi nám každý den přinášel. A za to Ti budu navždy vděčná. Život a smrt jsou jedno. Jako jsme my dva. Leť do světla, Frančulo. A brzy se setkáme v dalším našem příběhu. DĚKUJI za každý den s Tebou.“

Franta byl pro Klusovy víc než jen zvíře – byl milovaným členem rodiny, který obohacoval jejich životy svou přítomností a osobností. Podle Tomáše Kluse byl pes tím, kdo dokázal rozptýlit smutek a vrátit víru v lásku a soucit. Svou nevinností a radostí dokázal rozveselit i ty největší skeptiky.

Zdroj: Blesk.cz

Kam dál?

Václav Neckář slaví 81. narozeniny. Devět let je vdovec. Syn žije v ústraní, otci po mrtvici velmi pomohl

Otřesný výjezd záchranářů ve Lhotce : Rok a půl staré dítě spadlo do ohniště a utrpělo popáleniny na celém těle

AKTUÁLNĚ : Tragická nehoda u Stuttgartu.  Matka a její dva malí synové byli smrtelně zraněni poté, co je na chodníku srazilo Audi

Neuvěříte jak velký důchod měl Karel Gott (†80).

Neštěstí Ivy Hüttnerové: Syn Matouš chytil nerva a vymlátil baseballovou pálkou Barber shop v Říčanech. Hrozí mu až tři roky ve vězení!

Další články