Smutná událost: Osmiletý Vilík podlehl těžké formě rakoviny. I když se vybraly prostředky na jeho léčbu, bohužel nepřinesla očekávané výsledky.

599
Sdílejte

Poslední měsíce Vilíkova života strávila rodina doma, obklopena láskou a péčí blízkých. Dne 28. září 2022 malý hrdina tiše odešel na věčnost, obklopen svou milující rodinou.

„Navštívil nás anděl a nabídl nám, že vezme Vilíčka k sobě na krásné místo, kde ho už nic nebude bolet a kde ho čeká věčný klid, který si jeho čistá dušička zaslouží. Nemohli jsme odmítnout. Ale v našich srdcích, a věřím, že nejen v našich, zůstane navždy,“ řekl smutný otec Michal.

Vilík se navždy zapsal do srdcí všech, kteří měli tu čest ho poznat. Jeho odvaha, úsměv a neuvěřitelná síla ducha budou inspirací pro další generace.

I když Vilík fyzicky odešel, jeho odkaz zůstane živý. Rodina a přátelé si ho budou navždy pamatovat jako statečného, optimistického a láskyplného chlapce. Tato tragédie nás všechny nutí zamyslet se nad křehkostí lidského života a připomíná nám, abychom každý den prožili naplno a s vděčností.

Zdroj: eXtra.cz

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : Srážka dvou vlaků v Praze. Na místě je velký počet zraněných

Sbírka pro rodinu zesnulého psychologa Ptáčka vyvolala rozporuplné reakce. Lidé ji kritizují, vdova má vlastnit nemovitosti za miliony

Moderátorka Petra Svoboda se vrátila po čtyřech měsících od smrti manžela na televizní obrazovky: Nový účes a úsměv pro diváky

Zemřel herec Karel Heřmánek. Spáchal sebevraždu. Na střelnici obrátil zbraň proti sobě

Smutná zpráva : Zemřel Matěj (†17), který jako tříletý ochrnul po trhání mandlí

Další články