Smutná událost: Osmiletý Vilík podlehl těžké formě rakoviny. I když se vybraly prostředky na jeho léčbu, bohužel nepřinesla očekávané výsledky.

599
Sdílejte

Lékaři hned na začátku uvedli, že šance na uzdravení nejsou příliš povzbudivé a že účinná léčba chybí. Tato bolestivá informace je připravila na nejhorší možné scénáře. „Během dvou měsíců v nemocnici Vilík zhubl 4 kg. Všechno se událo tak rychle, a po dvou cyklech chemoterapie, které mu dodaly sílu, se musel znovu naučit chodit,“ popisuje zoufalá matka Helena.

Malý Vilík musel podstoupit velmi intenzivní chemoterapii, která ho sužovala vysokými horečkami a bolestmi. Ty lékaři museli zmírňovat silnými dávkami morfia. Přestože zdravotnický personál udělal maximum, jeho stav se neustále zhoršoval.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : Srážka dvou vlaků v Praze. Na místě je velký počet zraněných

Sbírka pro rodinu zesnulého psychologa Ptáčka vyvolala rozporuplné reakce. Lidé ji kritizují, vdova má vlastnit nemovitosti za miliony

Moderátorka Petra Svoboda se vrátila po čtyřech měsících od smrti manžela na televizní obrazovky: Nový účes a úsměv pro diváky

Zemřel herec Karel Heřmánek. Spáchal sebevraždu. Na střelnici obrátil zbraň proti sobě

Smutná zpráva : Zemřel Matěj (†17), který jako tříletý ochrnul po trhání mandlí

Další články