Roman Skamene oslavil 70. narozeniny. Z jeho důchodu vám spadne brada!

4593
Sdílejte

V 70. letech se stal známou tváří díky dvojroli v televizním filmu „Princ a chuďas“, který byl natočen podle románu Marka Twaina. Diváci ho mohli vidět také v seriálech jako „Modrý kód“, „Pustina“ pro HBO nebo v nedávném seriálu „Metoda Markovič: Hojer“ od Pavla Soukupa. I přes tyto úspěchy však jeho důchod není nijak závratný.

Před dvěma lety se Skamene svěřil, že jeho důchod činí 14 tisíc korun, s nedávným zvýšením o 350 korun. Přestože je tato částka nízká, herec se těší dobrému zdraví. Před lety přestal kouřit klasické cigarety a přešel na elektronické, což se pozitivně odrazilo na jeho zdravotním stavu. Nedávné krevní testy ukázaly vynikající výsledky, což ho velmi potěšilo. Skamene také prozradil, že se snaží udržovat v kondici hraním tenisu, který stále zvládá skvěle.

Kam dál?

Václav Neckář slaví 81. narozeniny. Devět let je vdovec. Syn žije v ústraní, otci po mrtvici velmi pomohl

Otřesný výjezd záchranářů ve Lhotce : Rok a půl staré dítě spadlo do ohniště a utrpělo popáleniny na celém těle

AKTUÁLNĚ : Tragická nehoda u Stuttgartu.  Matka a její dva malí synové byli smrtelně zraněni poté, co je na chodníku srazilo Audi

Neuvěříte jak velký důchod měl Karel Gott (†80).

Neštěstí Ivy Hüttnerové: Syn Matouš chytil nerva a vymlátil baseballovou pálkou Barber shop v Říčanech. Hrozí mu až tři roky ve vězení!

Další články