Nejfalešnější znamení zvěrokruhu : Jaké to jsou a co od nich můžete očekávat ?

104
Sdílejte

Věděli jste, že umístění hvězd na nebesích může předurčit člověka k tomu, jak moc si oblíbí lež? Zkušení astrologové už stihli vytvořit svůj seznam znamení zvěrokruhu, které prostě nesnesou lži v jakékoli formě. V první řadě to platí pro představitele Leva, Panny a Raka.

Kdo se však častěji než jiná znamení zvěrokruhu vyžívá ve lži, různých tricích, přetvářce a nečestných manipulacích a jaký je jejich důvod k takovému jednání?

Všechno, co lidé narození v těchto znameních říkají, musí být pečlivě zkontrolováno. Nikdy neberte jejich slova úplně vážně…

Blíženci

Blížencem může být klidně uděleno vedení mezi nejvíce falešnými znameními zvěrokruhu. Mění svůj názor a náladu častěji než ostatní. Dnes se drží stejných zásad, zítra je kategoricky popírají.

Kam dál?

Václav Neckář slaví 81. narozeniny. Devět let je vdovec. Syn žije v ústraní, otci po mrtvici velmi pomohl

Otřesný výjezd záchranářů ve Lhotce : Rok a půl staré dítě spadlo do ohniště a utrpělo popáleniny na celém těle

AKTUÁLNĚ : Tragická nehoda u Stuttgartu.  Matka a její dva malí synové byli smrtelně zraněni poté, co je na chodníku srazilo Audi

Neuvěříte jak velký důchod měl Karel Gott (†80).

Neštěstí Ivy Hüttnerové: Syn Matouš chytil nerva a vymlátil baseballovou pálkou Barber shop v Říčanech. Hrozí mu až tři roky ve vězení!

Další články