Nečekaná operace Evy Holubové! Jde jí o život, říkají lekaři

1032
Sdílejte

Zajímavým momentem v jejím příběhu je účast na vernisáži výstavy nových obrazů v Nemocnici Na Homolce. Tato výstava, která prezentovala díla převážně Kristiana Kodeta (76) a Tomáše Bíma (77), ji velmi oslovila. Herečka, vyrostlá v uměleckém prostředí, vnímá tuto iniciativu jako „úžasný nápad, zdobit stěny nemocnice výtvarnými díly“. Umění a kultura jsou pro ni důležitým zdrojem inspirace a útěchy, jak dokládá její vzpomínka na výzdobu dětského onkologického oddělení v Motole.

Případ Evy Holubové poukazuje na zásadní význam pravidelných lékařských prohlídek a včasného odhalení závažných onemocnění. Tato choroba často nemá výrazné příznaky v počátečních stádiích, a proto je pravidelná prevence klíčová. Díky včasnému záchytu mohla být Holubová připravena na nezbytný operační zákrok. Její příběh může inspirovat širokou veřejnost, aby věnovala pozornost svému zdraví a nezapomínala na preventivní prohlídky.

Zdroj: Blesk.cz

Kam dál?

Václav Neckář slaví 81. narozeniny. Devět let je vdovec. Syn žije v ústraní, otci po mrtvici velmi pomohl

Otřesný výjezd záchranářů ve Lhotce : Rok a půl staré dítě spadlo do ohniště a utrpělo popáleniny na celém těle

AKTUÁLNĚ : Tragická nehoda u Stuttgartu.  Matka a její dva malí synové byli smrtelně zraněni poté, co je na chodníku srazilo Audi

Neuvěříte jak velký důchod měl Karel Gott (†80).

Neštěstí Ivy Hüttnerové: Syn Matouš chytil nerva a vymlátil baseballovou pálkou Barber shop v Říčanech. Hrozí mu až tři roky ve vězení!

Další články