Moje italská tchyně mi odhalila tajemství úžasného Tiramisu. Klíčem je tento trik! Určitě si tento skvělý recept uložte, než zmizí!

699
Sdílejte

Snadná příprava
Nejprve oddělte bílky od žloutků a bílky dejte do studené nádoby, aby se nezahřívaly. Přidejte 2 lžíce moučkového cukru a pomocí mixéru šlehejte na střední rychlost po dobu 10 až 15 minut, dokud nevznikne hustá pěna. Žloutky utřete s vanilkou a zbylým cukrem, dokud nezežloutnou. Poté přidejte mascarpone a míchejte, dokud nevznikne hladká směs. Do této žloutkové hmoty postupně přidejte bílkovou pěnu. Nakonec dejte krém do lednice.

Do misky dejte trochu připraveného krému, na něj umístěte sušenky a přikryjte další vrstvou krému. Posypte kakaovým práškem a můžete podávat. Doporučuji si to vychutnat s kávou, kterou můžete posílit trochou likéru. Dobrou chuť!

Kam dál?

Prezident Pavel vyzývá, aby Čeští vojáci byli nasazeni na Ukrajině

Polsko vyhlásilo stav nejvyšší pohotovosti. Do vzduchu musely také stíhačky

Šokující přiznání o sebevraždě Karla Heřmánka : Volal o pomoc před smrtí, tvrdí jeho blízký kamarád

Čeho je moc, toho je příliš: Přestaňte šířit nenávistné a lživé zprávy o Ukrajině a uvědomte si důsledky svého chování, udeřila Eva Pavlová

S tímhle šlápla Ulice hodně vedle: Diváci reagují na stále trapnější a citlivější rozhovor na toaletách

Další články