Moje italská tchyně mi odhalila tajemství úžasného Tiramisu. Klíčem je tento trik! Určitě si tento skvělý recept uložte, než zmizí!

282
Sdílejte

Snadná příprava
Nejprve oddělte bílky od žloutků a bílky dejte do studené nádoby, aby se nezahřívaly. Přidejte 2 lžíce moučkového cukru a pomocí mixéru šlehejte na střední rychlost po dobu 10 až 15 minut, dokud nevznikne hustá pěna. Žloutky utřete s vanilkou a zbylým cukrem, dokud nezežloutnou. Poté přidejte mascarpone a míchejte, dokud nevznikne hladká směs. Do této žloutkové hmoty postupně přidejte bílkovou pěnu. Nakonec dejte krém do lednice.

Do misky dejte trochu připraveného krému, na něj umístěte sušenky a přikryjte další vrstvou krému. Posypte kakaovým práškem a můžete podávat. Doporučuji si to vychutnat s kávou, kterou můžete posílit trochou likéru. Dobrou chuť!

Kam dál?

Václav Neckář slaví 81. narozeniny. Devět let je vdovec. Syn žije v ústraní, otci po mrtvici velmi pomohl

Otřesný výjezd záchranářů ve Lhotce : Rok a půl staré dítě spadlo do ohniště a utrpělo popáleniny na celém těle

AKTUÁLNĚ : Tragická nehoda u Stuttgartu.  Matka a její dva malí synové byli smrtelně zraněni poté, co je na chodníku srazilo Audi

Neuvěříte jak velký důchod měl Karel Gott (†80).

Neštěstí Ivy Hüttnerové: Syn Matouš chytil nerva a vymlátil baseballovou pálkou Barber shop v Říčanech. Hrozí mu až tři roky ve vězení!

Další články