Matka se rozhodla vzdát svého dítěte, které má Downův syndrom, ale tatínek zůstal a postavil se k situaci zodpovědně. Nyní se na internetu dělí o radosti, které mu jeho malý syn přináší.

1446
Sdílejte

Zjistil, že lidé s Downovým syndromem mohou žít a pracovat jako ostatní. I kdyby to nebylo možné, nikdy by se svého dítěte nevzdal. Jeho žena to viděla jinak. Otec Mishy se však necítí jako hrdina; je to jeho syn, který ho potřebuje, a proto zůstává po jeho boku a dělá pro něj všechno, co může, stejně jako jakýkoliv jiný rodič.

Cílem tohoto muže, stejně jako dalších rodičů, je zvýšit povědomí o Downově syndromu. Žádný rodič by neměl mít pocit, že tato diagnóza znamená konec normálního života. Můžete vést běžný život a vykonávat běžné aktivity. Výchova takového dítěte může vyžadovat jiný přístup, ale každé dítě je unikátní. Otec chce ukázat, že se není čeho bát a že vše bude v pořádku.

Kam dál?

Václav Neckář slaví 81. narozeniny. Devět let je vdovec. Syn žije v ústraní, otci po mrtvici velmi pomohl

Otřesný výjezd záchranářů ve Lhotce : Rok a půl staré dítě spadlo do ohniště a utrpělo popáleniny na celém těle

AKTUÁLNĚ : Tragická nehoda u Stuttgartu.  Matka a její dva malí synové byli smrtelně zraněni poté, co je na chodníku srazilo Audi

Neuvěříte jak velký důchod měl Karel Gott (†80).

Neštěstí Ivy Hüttnerové: Syn Matouš chytil nerva a vymlátil baseballovou pálkou Barber shop v Říčanech. Hrozí mu až tři roky ve vězení!

Další články