Matka se rozhodla vzdát svého dítěte, které má Downův syndrom, ale tatínek zůstal a postavil se k situaci zodpovědně. Nyní se na internetu dělí o radosti, které mu jeho malý syn přináší.

1447
Sdílejte

Povědomí o tomto onemocnění se v posledních letech zlepšilo, avšak děti i jejich rodiče se stále setkávají s nepochopením a předsudky. Jeden ruský otec se rozhodl to změnit. Sám vychovává svého syna Mishu, který má Downův syndrom, poté, co matka chlapce, nedokázala se s touto diagnózou vyrovnat a odešla.

Muž se rozhodl, že se syna nevzdá a udělá vše pro to, aby mu zajistil šťastný život. Chce lidem ukázat, že děti i dospělí s tímto onemocněním jsou stejní jako ostatní a zaslouží si lásku a pozornost. Když se dozvěděl o synově diagnóze, na chvíli ho to zasáhlo, ale brzy si uvědomil, že jeho láska k Misha se nezměnila.

Kam dál?

Václav Neckář slaví 81. narozeniny. Devět let je vdovec. Syn žije v ústraní, otci po mrtvici velmi pomohl

Otřesný výjezd záchranářů ve Lhotce : Rok a půl staré dítě spadlo do ohniště a utrpělo popáleniny na celém těle

AKTUÁLNĚ : Tragická nehoda u Stuttgartu.  Matka a její dva malí synové byli smrtelně zraněni poté, co je na chodníku srazilo Audi

Neuvěříte jak velký důchod měl Karel Gott (†80).

Neštěstí Ivy Hüttnerové: Syn Matouš chytil nerva a vymlátil baseballovou pálkou Barber shop v Říčanech. Hrozí mu až tři roky ve vězení!

Další články