Matka přivedla na svět své první a jediné dítě ve 66 letech. Jaký je jejich život dnes, po osmnácti letech? Mají spolu nádherný vztah a obě jsou velmi šťastné.

1789
Sdílejte

Až ve 37 letech se rozhodla, že je připravená na další dítě. V té době však neexistovaly možnosti IVF, takže se podrobila léčbě až ve 57 letech, bohužel první těhotenství skončilo neúspěchem. Při druhém pokusu čekala trojčata, ale dvě děti přišly o život, a tak se narodila pouze Eliza, která musela strávit nějaký čas v inkubátoru, protože se narodila předčasně.

Eliza se brzy zotavila a vyrostla v silnou mladou dívku. Je pro Adrianu darem od Boha. I nyní, když je dívka téměř dospělá, si společně užívají života. Jejich vztah je úžasný a Adrianu občas nazývají babičkou. Matka se i nyní cítí dobře fyzicky i psychicky, píše knihy pro děti a věnuje se Elize, která se stala krásnou mladou ženou.

Zdroj: https://fr.newsner.com

Kam dál?

Václav Neckář slaví 81. narozeniny. Devět let je vdovec. Syn žije v ústraní, otci po mrtvici velmi pomohl

Otřesný výjezd záchranářů ve Lhotce : Rok a půl staré dítě spadlo do ohniště a utrpělo popáleniny na celém těle

AKTUÁLNĚ : Tragická nehoda u Stuttgartu.  Matka a její dva malí synové byli smrtelně zraněni poté, co je na chodníku srazilo Audi

Neuvěříte jak velký důchod měl Karel Gott (†80).

Neštěstí Ivy Hüttnerové: Syn Matouš chytil nerva a vymlátil baseballovou pálkou Barber shop v Říčanech. Hrozí mu až tři roky ve vězení!

Další články