Kristýna Leichtová se rozhodla své dítě do školy neposílat. Nelíbí se jí přístup současného školního systému, a proto se rozhodla pro domácí vzdělávání.

1128
Sdílejte

herečka Kristýna Leichtová se rozhodla zvolit jiný přístup. Svou šestiletou dceru Dorotku se rozhodla vyučovat doma. Kristýna se tak stala průvodcem v jejím vzdělávání, přičemž dala přednost domácímu učení.

„Dorotka se stala školákem, ale doma. Bude se učit sama a já ji budu vést,“ uvedla Kristýna pro Super.cz. Domnívá se, že první třída není tak náročná, jak se často uvádí, a věří, že každé dítě to zvládne. Ona a její manžel Vojtěch nesdílejí názory na současný školní systém, zvlášť s ohledem na moderní technologie.

„Je tu hodně faktorů, a vzhledem k našemu kočovnému životnímu stylu je to pro nás vlastně jediná možnost. Často se pohybujeme mezi Ostravou, Prahou a Plzní. Děti buď vozíme s sebou, nebo jsou u babičky,“ vysvětluje Kristýna.

Kam dál?

Václav Neckář slaví 81. narozeniny. Devět let je vdovec. Syn žije v ústraní, otci po mrtvici velmi pomohl

Otřesný výjezd záchranářů ve Lhotce : Rok a půl staré dítě spadlo do ohniště a utrpělo popáleniny na celém těle

AKTUÁLNĚ : Tragická nehoda u Stuttgartu.  Matka a její dva malí synové byli smrtelně zraněni poté, co je na chodníku srazilo Audi

Neuvěříte jak velký důchod měl Karel Gott (†80).

Neštěstí Ivy Hüttnerové: Syn Matouš chytil nerva a vymlátil baseballovou pálkou Barber shop v Říčanech. Hrozí mu až tři roky ve vězení!

Další články