Hnusný komentář během oslav narozenin dcery Mahuleny Bočanové! „Není moc slušné se chlubit s takovou dcerou,“ zaznělo!

4471
Sdílejte

Mahulena se však nenechala zastrašit a na útok reagovala s grácií. Místo hádky se rozhodla odpovědět vtipně a ironicky, čímž ukázala, že si nenechá svou radost zkazit. V její reakci zaznělo: „Tak já příští narozeniny a raději už nafurt přes Mari hodím nějaký pytel, nebo si půjčím nějaké jiné dítě, třeba nějakou dvacítku, vysokoškolačku, reprezentativní.“

Tento incident ukazuje, jak i na zdánlivě šťastných událostech mohou vyvstávat negativní reakce. Místo společného radování se někteří uchylují k nevhodným a zraňujícím komentářům.

Zároveň nám připomíná, jak důležité je reagovat na takové situace s nadhledem a soustředit se na to, co je opravdu důležité – oslavu života a lásku k blízkým. Mahulena Bočanová prokázala, že i v těžkých chvílích je možné najít způsob, jak se bránit a uchovat si svou radost.

Zdroj: Ahaonline.cz

Kam dál?

Václav Neckář slaví 81. narozeniny. Devět let je vdovec. Syn žije v ústraní, otci po mrtvici velmi pomohl

Otřesný výjezd záchranářů ve Lhotce : Rok a půl staré dítě spadlo do ohniště a utrpělo popáleniny na celém těle

AKTUÁLNĚ : Tragická nehoda u Stuttgartu.  Matka a její dva malí synové byli smrtelně zraněni poté, co je na chodníku srazilo Audi

Neuvěříte jak velký důchod měl Karel Gott (†80).

Neštěstí Ivy Hüttnerové: Syn Matouš chytil nerva a vymlátil baseballovou pálkou Barber shop v Říčanech. Hrozí mu až tři roky ve vězení!

Další články