Eva Pavlová vyrazila mezi lidi a některé to pořádně namíchlo. Útočili na ni po kauze s pohádkovým platem. Ten kostým máte za 95 tisíc?

304
Sdílejte

První dáma České republiky, Eva Pavlová, se nedávno stala středem pozornosti kvůli plánovanému zákonu, který by jí měl zajistit měsíční plat ve výši 95 250 Kč. Tento návrh vyvolal mezi lidmi značnou nevoli, což se projevilo i na sociálních sítích. Pavlová se po určité době opět objevila na veřejnosti, konkrétně při návštěvě logistického centra České federace potravinových bank v Dubči, kde se setkala s dárci, kteří pomohli při nedávných povodních.Během této akce Pavlová vyjádřila vděčnost nejen dárcům, ale také partnerům z integrovaného záchranného systému, jako jsou hasiči, zdravotníci, policie, skauti, dobrovolníci a neziskové organizace jako Adra, Člověk v tísni, Diakonie a Charita. Zdůraznila jejich odvahu a nasazení, které jsou pro společnost inspirací.

Kam dál?

Václav Neckář slaví 81. narozeniny. Devět let je vdovec. Syn žije v ústraní, otci po mrtvici velmi pomohl

Otřesný výjezd záchranářů ve Lhotce : Rok a půl staré dítě spadlo do ohniště a utrpělo popáleniny na celém těle

AKTUÁLNĚ : Tragická nehoda u Stuttgartu.  Matka a její dva malí synové byli smrtelně zraněni poté, co je na chodníku srazilo Audi

Neuvěříte jak velký důchod měl Karel Gott (†80).

Neštěstí Ivy Hüttnerové: Syn Matouš chytil nerva a vymlátil baseballovou pálkou Barber shop v Říčanech. Hrozí mu až tři roky ve vězení!

Další články