Dnes má narozeniny Janek z kultovního seriálu Čtyři z tanku a pes, herec Janusz Gajos, který oslavuje 85 let. Prošel si i těžkým pokusem o vraždu! Vzpomínáte na něj? Takto dnes vypadá.

1053
Sdílejte

Kromě své slavné role Janka se Janusz Gajos prosadil i v mnoha dalších filmových a televizních projektech. Během své úspěšné kariéry obdržel řadu významných ocenění, včetně Polské filmové ceny pro nejlepšího herce a Stříbrného medvěda na Mezinárodním filmovém festivalu v Berlíně. Vynikající výkony předvedl také ve filmech jako Katyň, Ida nebo Pozdní sběr.

I přes svou slávu si Janusz Gajos udržel relativně klidný a soukromý život. Je ženatý a má dvě děti, se kterými si užívá rodinného života. Ačkoliv stále aktivně působí v herectví, rodina zůstává jeho prioritou. Gajos si zakládá na tom, aby si zachoval určitou míru soukromí a nenechal se zcela pohltit mediální slávou.

I ve svých 85 letech zůstává kreativní a aktivní. I nadále se objevuje v nových filmových a televizních projektech. Ačkoliv už si užívá zaslouženého odpočinku, jeho tvůrčí energie a nadšení pro herectví zůstávají nevyčerpatelné. Diváci se tak mohou těšit na jeho další příspěvky do polské i světové kinematografie.

Zdroj: Medium.seznam.cz

Kam dál?

Václav Neckář slaví 81. narozeniny. Devět let je vdovec. Syn žije v ústraní, otci po mrtvici velmi pomohl

Otřesný výjezd záchranářů ve Lhotce : Rok a půl staré dítě spadlo do ohniště a utrpělo popáleniny na celém těle

AKTUÁLNĚ : Tragická nehoda u Stuttgartu.  Matka a její dva malí synové byli smrtelně zraněni poté, co je na chodníku srazilo Audi

Neuvěříte jak velký důchod měl Karel Gott (†80).

Neštěstí Ivy Hüttnerové: Syn Matouš chytil nerva a vymlátil baseballovou pálkou Barber shop v Říčanech. Hrozí mu až tři roky ve vězení!

Další články