Dívka s Downovým syndromem se stala úspěšnou hned ve dvou oblastech svého života. Je z ní talentovaná gymnastka a senzační modelka! Dokazuje, že i s postižením si můžete plnit své sny.

411
Sdílejte

Ani jedna z nich se nevzdávala a Chelsea nakonec trénovala 16 hodin denně. Pombo ji trénovala stejně jako ostatní gymnastky, neboť viděla její potenciál a věřila, že z ní může být profesionální sportovkyně. A to se jí podařilo – navíc během pouhých čtyř let, což je skutečně úžasné.

V současnosti se Chelsea hodně věnuje modelingu, což je další cíl, který si stanovila. Je to pro ni velká výzva, ale nevzdává se. Její tvrdá práce a vytrvalost se jí vyplácí; objevila se na obálce časopisu The Vogue a zúčastnila se módních přehlídek významných světových značek. Mnoho lidí ji obdivuje, a my bychom si z ní měli vzít příklad. Nikdo by neměl ztrácet naději a měl by usilovně pracovat na svých snech!

Kam dál?

Václav Neckář slaví 81. narozeniny. Devět let je vdovec. Syn žije v ústraní, otci po mrtvici velmi pomohl

Otřesný výjezd záchranářů ve Lhotce : Rok a půl staré dítě spadlo do ohniště a utrpělo popáleniny na celém těle

AKTUÁLNĚ : Tragická nehoda u Stuttgartu.  Matka a její dva malí synové byli smrtelně zraněni poté, co je na chodníku srazilo Audi

Neuvěříte jak velký důchod měl Karel Gott (†80).

Neštěstí Ivy Hüttnerové: Syn Matouš chytil nerva a vymlátil baseballovou pálkou Barber shop v Říčanech. Hrozí mu až tři roky ve vězení!

Další články