Čtyřletá holčička se sama vydala do vedlejší vesnice, protože už nechtěla být se svými rodiči. Malou dívku zastavil cizí muž, který být šokovaní tím, co mu řekla

1573
Sdílejte

Nejprve kontaktoval opatrovnický soud a úředníci, kteří dorazili na místo bydliště dívky, potvrdili, že její rodiče nejsou schopní se o ni postarat. Holčička se jmenovala Žeňa Fedorovič Vladimirovna a nakonec jí museli rodiče odebrat. Oba byli opilí a z jejich dechů byl cítit alkohol. Celý případ převzaly sociální pracovnice, a dívka byla hospitalizována, kde ji Ivan pravidelně navštěvoval a přinášel jí dárky.

Ivan měl k dívce silný vztah a tři desítky rodin projevily zájem o její adopci. Ukazuje se, že na světě stále existují lidé, kteří chtějí pomáhat a postarat se o cizí děti. Dívka si to zasloužila, protože za čtyři roky se svými rodiči nezažila nic pozitivního. Není divu, že se pokusila utéct, i když bylo jasné, že se sama daleko nedostane.

Její rodiče se o ni nedokázali postarat a ani si neuvědomili, jaké mají štěstí, že mají zdravé dítě. Bohužel, takové štěstí není běžné. Případ jejích rodičů není ojedinělý; je mnoho nezodpovědných lidí, kteří se objevují v různých situacích. Například ženy na mateřské se často procházejí po městě opilé nebo pod vlivem drog.

Kam dál?

Václav Neckář slaví 81. narozeniny. Devět let je vdovec. Syn žije v ústraní, otci po mrtvici velmi pomohl

Otřesný výjezd záchranářů ve Lhotce : Rok a půl staré dítě spadlo do ohniště a utrpělo popáleniny na celém těle

AKTUÁLNĚ : Tragická nehoda u Stuttgartu.  Matka a její dva malí synové byli smrtelně zraněni poté, co je na chodníku srazilo Audi

Neuvěříte jak velký důchod měl Karel Gott (†80).

Neštěstí Ivy Hüttnerové: Syn Matouš chytil nerva a vymlátil baseballovou pálkou Barber shop v Říčanech. Hrozí mu až tři roky ve vězení!

Další články