Co nejmladší dcery Karla Gotta dělají a jak se jim dnes daří? Charlotte už překonala i Daru Rolins, Nelly chce prorazit tancem

811
Sdílejte

V autobiografii „Má cesta za štěstím“ vyjádřil obavy o jejich budoucnost a přál si, aby mohl sledovat, jak se jejich životy vyvíjejí. I když to již nestihl, jeho dcery se ubírají vlastními cestami, které by ho jistě potěšily.

Charlotte Ella, která je nejen umělecky nadaná, ale také velmi pracovitá, se věnuje studiu, zpěvu, tanci, hře na klavír a herectví. Již si zahrála v několika filmech, jako jsou „Decibely lásky“ a „Anděl Páně 2“, a objevila se i v pohádce „Když draka bolí hlava“ po boku svého otce a sestry Nelly. Charlotte se také prosadila v muzikálech jako „Mata Hari“ a „Antoinetta – královna Francie“. Její hudební kariéra zaznamenala úspěch s hitem „Srdce nehasnou“, který nazpívala se svým otcem.

Přestože po smrti otce ustoupila do ústraní, Charlotte na sobě nepřestala pracovat. Její talent byl oceněn i na udílení cen Českého slavíka, kde se umístila na 17. místě, před známými jmény jako Dara Rolins a Marie Rottrová. Její vystoupení na koncertě na počest Karla Gotta, kde zpívala duet s Darou Rolins, bylo přijato s nadšením.

Kam dál?

Český herec z Vesničko má středisková se už neprobral z narkózy

Petr Čepek byl jedním z nejvýraznějších českých herců s uhrančivým pohledem, který se nebál říkat pravdu ! Od jeho smrti uplynulo 30 let

Eva Machourková moderátorka AZ-kvízu oslavila 60 : Zastavila snad čas a už 30 let vypadá stejně

Fotografce se podařilo zachytit nefalšovanou lásku mezi dětmi s Downovým syndromem

„Andílek odešel.“ Osmiletý Vilík podlehl vzácné nemoci. Před smrtí si splnil poslední přání

Další články