Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

887
Sdílejte

Za zavřenými dveřmi bývalého zemědělského statku v Longscow se v průběhu let odehrávaly šokující události překračující hranice lidského chápání a morálky. V této malé vesnici žijí muž a žena společně s nezletilým synem, ale jejich soužití je plné temnoty a nemorálního chování.

Neuvěřitelný
Oba rodiče svého nezletilého syna opakovaně týrali nevhodným chováním, které bylo zcela neobvyklé a ohavné. Ale to není vše. Tato žena si nevzala ani ubrousek, než si hrála s vlastním vnukem nebo dokonce se svým psem. Tento nechutný a morálně pokřivený svět je podrobně zdokumentován prostřednictvím videí a fotografií pečlivě uchovaných ženinou drahou polovičkou.

Kam dál?

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Pohřeb slovenské házenkářky Cynthie (†32) byl plný slz : Na pohřbu byl přítomen i její devítiletý syn, který udělal pro svou milovanou maminku dojemné gesto

Mirai Navrátil na koncertě před zraky diváků ošklivě spadl na beton. Prošel si operací, během které mu byla opravena zlomená čelist

Šokující změna v případě utý*raného Marečka († 2)! Co se vlastně stalo?

Další články