Známá Baba Vanga a má další předpověď: Vymřou včely a mléko bude otrávené! Co vše se stane?

2194
Sdílejte

Doba jde neustále kupředu a přináší velké pokroky v mnoha oblastech jako je věda, technika, medicína nebo holistický životní styl a jeho možnosti. Jednou z „kritiků“ moderního světa je světoznámá bulharská jasnovidná mistryně Vandelia Pandeva Dimitrova Gustrova (+85), přezdívaná Baba Vanga. Ve svých proroctvích mluví o tom, co udělají lidské kroky v příštích letech a kam povede budoucnost lidstva.

Pro některé je kontroverzní postavou 20. století, pro jiné tajemnou ženou mimořádného rozhledu. Jako dvanáctiletá dívka z makedonského města Strumica se zranila při prudké bouři a měla získat věštecké schopnosti. Dokáže prý předvídat budoucnost a léčit nevyléčitelné zdravotní problémy a nemoci. Zásadní problém spatřovala v lidském pokroku, který se za desítky let jejího života výrazně změnil (souvisí s moderní technologií a možnostmi). Především kvůli neustálému růstu lidské síly a rostoucí touze dominovat.​

„Víte, co bude za pár let? Zemětřesení, požáry, záplavy, chudoba…zahyne mnoho lidí. Všichni budou bojovat a všechny země se spojí…Lidí bude stále méně a bude být stále více lidmi „Nebudou žádné ovce, žádný dobytek, žádné kozy k jídlu, neuvidíte utrpení, které přichází, lidé budou chodit bosi bez jídla a světla. sebe“, jak je popisuje Vangelija Pandeva – Gušterová v knize „Proroctví Channeled House of Vanga Kostadin“.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články