Z posledních slov Shannen Doherty mrazí: Ještě dva týdny před smrtí si dělala naděje

4514
Sdílejte

Tato slova byla plná víry a naděje, ačkoli její diagnóza nebyla příznivá.S neobyčejnou realističností a odvahou také otevřeně mluvila o přípravách na svůj pohřeb. Plánovala ho jako neobyčejně veselou a živou událost, kterou si představovala jako divokou party. „Je to tak morbidní, ale zároveň vtipné. Chci, aby byly moje ostatky smíchány s mým psem a otcem. Nechci být pohřbena ani zpopelněna,“ prohlásila Shannen pro web People. Tímto způsobem chtěla dodat svému odchodu určitou jedinečnost a uctít památku své rodiny i milovaného mazlíčka.Zpráva o tom, že Shannen Doherty prohrála svůj několikaletý boj s rakovinou, přišla jako blesk z čistého nebe. Její publicistka Leslie Sloane sdělila: „S těžkým srdcem oznamujeme, že zemřela herečka Shannen Doherty. V sobotu 13. července prohrála svůj boj s rakovinou po mnoha letech statečného boje.

“ Tato slova odrážejí hluboký smutek a ztrátu, kterou pociťují nejen její blízcí, ale i nespočet fanoušků po celém světě.Shannenina odvaha a otevřenost v boji s nejtěžší zkouškou života zůstane inspirací pro mnohé. Její herecká kariéra, její bojovnost a především její lidskost budou i nadále žít v srdcích těch, kteří ji měli rádi.

Malibu, CA – *EXCLUSIVE* – Shannen Doherty does her best to avoid cameras as she leaves after dinner with friends at Nobu Restaurant in Malibu.
*UK Clients – Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 790223020, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Shannen Doherty

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články