Úžasná proměna Pavly Tomicové! Po zhubnutí 35 kilogramů zazářila na červeném koberci v Karlových Varech!

2854
Sdílejte

Uvědomila si, že aby znovu získala sebevědomí a pocit kontroly nad svým životem, musí nejprve změnit svůj vzhled. Zvolila zdravý životní styl a začala pravidelně cvičit. Postupně se jí podařilo shodit neuvěřitelných 35 kilogramů, což mělo za následek výraznou změnu její postavy. Tato fyzická proměna samozřejmě přinesla i vnitřní proměnu – Pavla se cítila sebevědomější, energičtější a připravenější čelit výzvám, které ji čekají.

Vrcholem její cesty za znovunabytím sebevědomí byl triumfální příjezd na Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech. Pavla Tomicová skutečně zazářila jako hollywoodská ikona krásy a elegance v černých sametových šatech se stříbrným hadím potiskem na boku, lehce nad ramena a vysokým rozparkem. Její štíhlá, tónovaná postava a volné kadeře podtrhovaly její proměnu.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články