Toto ovoce je považování za nejzdravější na světě a přesto se na něj stále ještě zapomíná. Obsahuje až 20krát více vitamínu C než pomeranče

390
Sdílejte

Imunitní Systém a Rejuvenace Těla

Pouhých 100 gramů amly může obsahovat až 680 mg vitamínu C, což odpovídá účinku přibližně dvaceti pomerančů. Není proto divu, že odborníci považují indický angrešt za nejsilnější antioxidant na planetě. Jeho schopnosti v boji proti škodlivým volným radikálům z něj činí efektivního pomocníka v posilování kostí, čištění cév a podporování tvorby bílých krvinek, což vede k celkovému omlazení těla.

Přírodní Zdroj Flavonoidů a Minerálů

Amla je bohatá na flavonoidy, třísloviny a minerály, které hrají klíčovou roli v podpoře našeho zdraví.

Specifické Zdravotní Výhody

Boj s Cukrovkou

Jedním z významných přínosů amly je její schopnost podporovat funkci jater a slinivky břišní, což vede ke snížení hladiny cukru v krvi a regulaci produkce inzulínu.

Péče o Vlasy, Kůži a Nehty

Amla je široce využívána v kosmetickém průmyslu. Je účinná při obnově pokožky, zmírňuje vypadávání vlasů, zpožďuje šedivění a bojuje proti lupům. Tato vlastnost z ní činí oblíbenou složku šamponů, krémů a tělových mlék.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články