Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

813
Sdílejte

Bohuslav

Bohuslav znamená „slavný Bohu“. Toto jméno je spojeno s božským požehnáním a ochranou, což může přinášet dlouhý a šťastný život. Bohuslavové jsou vnímáni jako lidé s hlubokou vírou a duchovní silou, která jim pomáhá překonávat životní překážky a udržovat své tělo i mysl v dobré kondici.Jitka-Jméno Jitka je staré slovanské jméno znamenající „zdravá“. Tyto ženy jsou obvykle vnímány jako silné a odolné. Jitky se starají o své zdraví a dbají na preventivní opatření, díky čemuž si udržují dobré zdraví a vitalitu po celý život.Lada-Lada je slovanské jméno, které je spojováno s bohyní krásy a harmonie. Nositelky tohoto jména jsou vnímány jako zdravé a vyrovnané, což může přispívat k dlouhému životu. Lada je symbolem krásy a rovnováhy, což se promítá i do životního stylu jejích nositelek, které se snaží udržovat harmonii ve všech oblastech svého života.

Kam dál?

Je to APOKALYPSA. Tak přirovnala starostka Zdeňka Blišťanová zaplavení města řekou Bělou. Když procházíte městem, nevěříte, říká

Dobrovolníci u Odry nasadili životy, aby ze zaplavených luk vyvedli krávy, ovce a koně. Majitel se na ně vykašlal

Cinklo zlato! Rychlostní kanoista Martin Fuksa (31) to dokázal. Všem ujel a famózním stylem urval nejcennější kov

Těžko uvěřitelné praktiky se odehrávali na Lounsku. Žena si užívala psem, vnukem a nevlastním synem. Její muž vše točil ..

David Pastrňák se tento víkend tajně OŽENIL se svou švédskou partnerkou Rebeccou v Chorvatsku

Další články